Geniet nu tot 30% KORTING

Violent Lips: gek sexy cool

Party in style

Hoor je de weekendklokken al? Dan is het tijd om stoom af te blazen! Zet je beste beentje voor en de bloemetjes buiten. Maar wel in stijl: want vanaf nu ga je de deur niet meer uit zonder Violent Lips. Deze temporary tattoos zetten jouw mooie lippen nog meer in de verf! Picture perfect party? Just put on your Violent lips.

Violent Lips lip tattoos

Violent wat?

Vio-lent-Lips! Dat zijn dus tijdelijke prints voor je lippen. Een prachtidee én ongelooflijke praktisch, want in tegenstelling tot gewone lipstick blijven Violent Lips wél de hele nacht perfect. Zo ben jij gerust. Dansen, drinken en zelfs je vriendje kussen… Alles is mogelijk. Jouw lip-tattoo blijft stevig zitten. Perfectie is nu eindelijk beschikbaar! En dat hebben ook de sterren ontdekt…

[caption id="attachment_485" align="alignnone" width="580"]Lady Gaga met Violent Lips Lady Gaga met Violent Lips[/caption]

Knetterende prints

Het grootste voordeel van Violent Lips? De gekke dessins. Want die zijn onmogelijk na te bootsen met een lippenstift. Kies voor “Polka Dot", "Leopard" of "Glitter Prints” en mix and match ze met al je outfits. De mogelijkheden zijn oneindig en het resultaat is altijd fabelachtig. Alle ogen zijn op jou gericht, wees daar maar zeker van!

Violent Lips

Dierlijk instinct

Op zoek naar een beestige look? Violent Lips biedt je haar “Animal Prints” collectie aan. Ga voor mysterieus met “The Snake” of kies “The Cheetah” voor lippen die er gevaarlijk uitzien. Maar ook prints van giraf, zebra en tijger zijn beschikbaar.

Violent lips met dierenprint

Sexy klasse

Gewoon sober? Dat kan natuurlijk ook. Een klassieke lipkleur die de hele nacht houdt vindt je in “The Classics Collection”. Kies uit “The Pinks, The Purples of The Reds” en krijg van elke kleur twee keer drie verschillende tinten. En dat voor een zachte prijsje… Mmmmm!

FIFA crazy

Violent Lips zijn er voor iedereen. Van “The Union Jack” tot “The Brazilian Flag”, de collectie “Patriotic” heeft bijna elke vlag ter wereld. Dus laat het FIFA Wereldkampioenschap maar beginnen straks! In 2014 zijn het jouw lippen die je favoriete ploeg naar de overwinning sturen.

Violent Lips lip tattoos landen

Voor alle gelegenheden

Je kan het zo gek niet bedenken of Violent Lips heeft het voor je. Berichten over je zwangerschap of voor Valentijn, … Er is een temporary lip tattoo beschikbaar voor elke gelegenheid of feestdag. Neem zeker een kijkje op de Violent Lips website, of bestel ze nu nog sneller via Tattoo For A Week!

Violent Lips in alle soorten en kleuren

Makkelijk aan te brengen

De voorpret van een nachtje stappen? Dat is je opmaken! Samen met vriendinnen leef je je al uit nog voor het feest losbarst. Gelukkig brengen jullie temporary lip tattoos gemakkelijk aan. Bij jezelf of bij elkaar, dat maakt niet uit. Kijk maar naar de uitgebreide online-tutorial. Watch and learn!



USA based company met een missie

Violent Lips komen uit de USA. Het bedrijf maakt er een erezaak van om jou een authentiek kwaliteitsproduct te bezorgen. Daarom worden temporary lip tattoos eerst getest voor ze op de markt komen. Maar dan wel op modellen, niet op dieren! Want Violent Lips zijn milieubewust en zelfs FDA-geregistreerd. Wat is dat? Een Amerikaans kwaliteitslabel van de overheid dat jou een gezond én veilig product garandeert. Daarbovenop zijn de lip tattoos ook nog eens verrijkt met vitamines. Dus zijn je lippen meteen verzorgd.

Waar wacht je nog op? Kies meteen jouw favoriete paar op Tattooforaweek.com.

Ouder artikel Recenter artikel