Geniet nu tot 30% KORTING

Een Nieuw Jasje Voor Kerst Met Tijdelijke Tattoos

Kerstmis en de eindejaarsfeesten zijn in aantocht en dat is de tijd van het jaar waar iedereen een plotse aanval van decoratiedrang krijgt.  Hoogtijdagen voor de kitch! En terecht ! Kriebelt het... dan moet je knutselen!

Tafeldecoratie met tijdelijke tattoos voor Kerstmis Ikzelf draag graag een feestelijk nieuwe kerstoutfit, of pimp ééntje uit mijn dressing tot een vernieuwd exemplaar, en mijn decoratiespulletjes krijgen dat ook. En ja het mag er altijd een beetje over, goud, glitters, strikjes, belletjes,..

In de hedendaagse design- en decowereld is het dikwijls less is more, maar niet in december, dan mag het allemaal more is more zijn. Ik zocht naar iets speciaals om zowel klein en groot helemaal in de kerstfeest te dompelen deze maand. Met de hulp van een aantal velletjes tijdelijke tattoos heb ik die Xtra touch kunnen geven. Voor de tafeldekking  kan je die tijdelijke tattoos gebruiken op servies, glazen, en kaarsen.

Biddende handen tattoo als kerstversiering op een bord Op de borden heb ik de 'biddende handen' en een 'Maria' tattoo  aangebracht, en de glazen hebben een jurkje van gouden sterretjes gekregen.

Kerstmis bord mooi versierd met tijdelijke tattoos De glazen en borden van de allerkleinsten onder ons zijn versierd met de typisch kerst-iconen zoals de sneeuwman en de kerstman.

Kinderbord versierd voor kerstavond met tijdelijke tattoosWat zeker een nieuw manteltje krijgt is de kerstboom , en niet door hem een hele nieuwe outfit cadeau te doen , maar wel door de olijke kerstballen te pimpen.

Kerstballen in de kerstboom vrolijk versierd met tijdelijke tattoos   Xmas decoratie met tijdelijke tattoos Hiervoor kan je het traditioneel houden qua tattoo ontwerpen maar wil je een echt hippe outfit voor je boom kan je natuurlijk naar bv. tribal grijpen. Kinderen laat je wegdromen bij de boom door de kerstballen aan te kleden met feeërieke designs zoals elfjes en vlindertjes.

De keuze van tijdelijke tattoo designs is echt eindeloos, voor ieder wat wils.

Een klassieke Maria Lupita tattoo past heel mooi op dikke robuuste kaarsen, en kleine fijne theelichtjes schitteren nog mooier met wat gouden sterretjes.

Kerstversiering met tijdelijke tattoosBloemvazen kan je heel stijlvol bekleden met goudkleurige tattoos, een kleur waar het champagneglas ook van houdt, stevige gekleurde bloempotten staan dan weer heel mooi met sneeuwmannen en sneeuwvlokjes.

Champagneglas feestelijk versierd met gouden tijdelijke tattoos Voortaan kan je dus ieder jaar je kerstversiering een beetje aanpassen en dit zonder al te diep in je buidel te tasten.

Ook voor etalagisten, kinderjuffen, en jeugdleiders is dit een must-have item om via een paar tijdelijke tattoos de winkel of ruimte in dat nieuwe kerstkleedje te steken.

Mijn living en ik zijn helemaal klaar voor de kerstperiode met onze vernieuwde outfits aan, laat de kerstmuziek, pakjes en gasten maar komen! Zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!

Nog een aantal praktische tips en benodigdheden:

BENODIGDHEDEN:

Dit zoek je best even bij elkaar voor je van start gaat:

[caption id="attachment_176" align="alignnone" width="575"]Voorbereiden Kerstversiering Voorbereiden Kerstversiering[/caption]

schaar, kommetje water, keukenrol of doekje, je decoratiespulletjes, tijdelijke tattoo velletjes, en een snuifje inspiratie en creativiteit

TIPS en TRICKS

Je brengt de tattoos op de spullen aan zoals je het op jezelf zou aanbrengen:

1) het oppervlakte moet droog en gereinigd zijn

2) verwijder de plastieke film van de tijdelijke tattoo

3) plaats de tattoo met tekening tegen je voorwerp  en druk de tijdelijke tattoo minstens 30 seconden zachtjes aan met doekje of keukenrol gedept in water.

4) hef een hoekje van het tattoopapier om te controleren of de tattoo loskomt van het papier, als dit niet lukt moet je de tattoo meer bevochtigen.

5) tenslotte verwijder je het tattoopapier en hocus pocus pats het ontwerp staat nu mooi op je kerstbal of kaars. Het verwijderen van de tijdelijke tattoos: Je kan de tattoo verwijderen met alcohol of om het even welke olie.

WEETJES

Let erop dat je de nog ongebruikte tattoos droog houdt, want als ze in contact komen met water wordt de lijm geactiveerd en zijn ze dus om zeep.

Op een witte of een glazen achtergrond komen de kleuren zwart en goud heel mooi uit.

Kies voor een rond oppervlak, zoals de kerstbal, kleinere ontwerpen, die kan je mooi en egaal aanbrengen.

Bestel je kerstmis tijdelijke tattoos hier!

Gedekte tafel met tijdelijke tattoo kerstdecoratie   Kerstversiering kaars met tijdelijke tattoos Kerstversiering met tijdelijke tattoos - engel op kaars Kerstbal met rendier tijdelijke tattoo Kerstbal met kerstman tijdelijke tattoo Kerstbal met tijdelijke tattoo

Kerstkaarsen met tijdelijke tattoos

Christmas decoration with temporary tattoos

Veel plezier!

Katrien (Foto's Sarah)

 

Ouder artikel Recenter artikel