Geniet nu van 30% KORTING

Geniet nu van 30% KORTING

Geniet nu van 30% KORTING

Geniet nu van 30% KORTING

Geniet nu van 30% KORTING

Geniet nu van 30% KORTING

Rock & Roll Chique met een Vleugje Goud

Sin Gold Jewels - 24 karaat goud tijdelijke tattoos
Ik hoorde het gisteren rond 10 uur in de ochtend, zo mooi ploffen in mijn brievenbus. De ik-keek-er-al-heel-de-week-naar-uit-nodiging voor de VIP party van het 10 jarig jubileum van één van onze fantastische fashiondesigners in' t Stad.

Zoals een doosje pralines, opende ik de enveloppe, gretig doch voorzichtig. Ik las de met goudpen handgeschreven tekst, sierlijk neergepend op zijdezacht papier. Mijn ogen bleven teruggaan naar het gedeelte "Dress & Body!! Code" :

"Rock & roll chique with a touch of gold"

Ok dat was voer voor gedachtespinning,.. maar het eureka moment kwam al snel in mijn kopje: tijdelijke gouden luxetattoos ! In één of ander hip modemagazine had ik daar een artikel over gelezen.

24 karaat Gouden Tattoos

OOhh ik had zoveel zin om met mijn BFF-fasionista-gang de styling voor die avond te bespreken, maar omdat zwijgen goud is en ik wou verrassen en schitteren die avond, heb ik mijn ideetje lekker voor mezelf gehouden en via het internet één van de gouden tattoo pareltjes besteld.

Tijdelijke gouden tattoo s zijn sinds enkele jaren één van de nieuwe must haves zijn op fashion shows en rode lopers.

Gold Sin Jewels

Het gouden assortiment van Gold Sin Jewels bevat een ruime keuze aan ontwerpen zoals: oriëntaals geïnspireerde motieven, vlinders, armbanden, halssnoeren,... en dit met een prijskaartje tussen de £2.5 en  £25.5.

Gold Sin Jewels - gouden tijdelijke tattoo aangebracht

Wat echt adembenemend is, zijn de bloemmotieven (heel mooi op je rug als je bv. een zwart kleed draagt met open rug) en de macrame armbanden konden me ook zeer bekoren.

24 Carat  Sin Gold Jewels Gouden Bloemen Tattoo

En als je het echt pittig chique wil maken kan je opteren voor de jartelbanden. Voor mijn outfit compleet te maken heb ik gekozen voor een armband van roosjes en 3 sterretjes  voor op mijn schouder.

Gold Sin Jwels Gold Temporary Tattoos Kouseband

Christian Dior

Ook het luxemerk Christian Dior heeft een collectie bestaande uit armbanden, halssnoeren, .. (limited edition, en prijzen vanaf 120 euro). De tattoo' s zijn ontworpen door Camille Micelli, de juwelierontwerpster voor Dior, de collectie noemt' Grand Ball Golden Tattoos', en zijn vervaardigd uit 24 karaat goud.


Christian Dior Grand Ball 24 carat gouden tattoos


Christian Dior - Grand Ball Golden TattoosToegegeven het is misschien niet iets wat je zomaar op alle zaterdagse shopping dagen koopt, maar voor de juiste gelegenheid zoals deze VIP avond, een bruiloft, oudjaarsavond of om je vriend te verrassen, .. is het een 'het' gadget, en een doorn in het oog van die andere fashionista ' s die hoopten dat alle ooh's an ahh's naar hun zorgvuldig gekozen outfits zou gaan.

Wat het ook nog allemaal doet, het plakt heel makkelijk op je huid, het juweel ziet er uit alsof het met je huid verweven is. De tattoos houden gemiddeld 7 dagen en zijn makkelijk afwasbaar.

Prinses van het bal

Ah ja voor ik het je nog vergeet te vertellen,.....het feest zelf was betoverend en met mijn tattoos van de koning der metalen voelde ik me dan ook een prinses. Op het einde van de avond was ik high van al de complimenten (ok en ook wat tipsy van de bubbels) over de invulling van mijn dresscode.

Prinses van het Bal met Gouden Tattoos

De disco lichten werkten nog nooit zo flaterend op mijn huid! Mijn rock n roll prinses gehalte ging in stijgende lijn naarmate de getallen van de uren terug kleiner werden. En als de lichten doofden, en het maanlicht mijn tattoos verder lieten schitteren, was ik een hoop businesscards en potentiële dates rijker... mijn sociale agenda lekker aangedikt.

"If you act like you are golden, you 'll get the golden treatment, that's for sure."

Tips en Tricks

  • Als je voor gouden tattoos gaat, kies je voor je andere juwelen ook best goud.  Ga niet voor gouden tattoos in combinatie met zilveren juwelen.  • Kleuren die heel mooi staan met goud zij zwart, fuchsia, smaragdgroen en wijnrood.  • Je kan de gouden tattoos (bv armbanden) ook mooi combineren met bv zwart tattoo armbanden, ga dan wel voor tattoos in dezelfde stijl.  • Voor lingerie-fotoshoots zijn gouden tattoos ook een heel mooi extraatje, zeker bij zwarte lingerie,andere goudaccenten kan je leggen je via oogschaduw , goudglinsters op lichaam, nagellak en natuurlijk je gouden tattoo


Nog een laatste tip, TattooForAWeek heeft een selectie namaak gouden tattoos, niemand merkt het verschil, behalve jij in je portemonnee  ;-)

Gouden groetjes,

Miss Katrien


Ouder artikel Recenter artikel