Geniet nu tot 30% KORTING

Witte lace tattoos

white lace temporary tattoo wedding dressTijdelijke tattoos zijn hotter dan hot! Meer en meer mensen zien de tattoos als volwaardige accessoires. Geen wonder dat de tijdelijke tattoomarkt dan ook volop in beweging is. De nieuwste trend in de wereld van de tijdelijke tattoos zijn de witte lace tattoos. De naam zegt het zelf: het zijn tattoos die de illusie geven van fijne witte kant op je huid.


Witte lace tattoos


De witte lace tattoos zijn supervrouwelijk en geven een elegante toets aan je outfit. Omdat ze wit zijn, staan ze ook echt bij alles, ook bij je bruidsjurk! Er is voor elk wat wils, van meer moderne witte lace tattoos tot ontwerpen die geïnspireerd zijn op de alombekende hennatattoos.


Wat vind je bijvoorbeeld van deze dromenvanger? Die ziet er trouwens ook super uit als rugtattoo!


white lace dreamcatcher tattoo


Of van deze witte lace henna bracelets tattoos?


white lace bracelets tattoo


Op zoek naar een leuke tattoo om je partner te verrassen met Valentijn? Kies dan voor witte lace tattoos in de vorm van hartjes en vleugels. Samen met de gepaste lingerie wordt het zeker en vast een succes!


white lace hearts and wings tattoo


Voor wie helemaal weg is van de tattoos in hennastijl, vormen de witte lace tattoos een goed alternatief voor als het snel moet gaan of als je even geen zin hebt in een donkere en soms zwaar ogende tattoo. De typische olifanten zitten bijvoorbeeld ook in het assortiment:


white lace elephant tattoo


Tattoo For A Week biedt momenteel maar liefst twaalf verschillende 'sheets' aan. Op elke sheet vind je verschillende tattoos, gegroepeerd binnen een bepaalde stijl. Je kan dus naar hartenlust variëren. Maar ook de sheets onderling passen bij elkaar. De dromenvangertattoo is bijvoorbeeld een moderner ontwerp dat je perfect kan combineren met de ‘witte lace henna mandala tattoo’ en de ‘witte lace fashion beans tattoos’:


white lace fashion beans tattoo white lace henna mandala tattoo


Iets voor jou? 


Neem hier een kijkje voor het volledige aanbod van Tattoo For A Week. Zoals al onze producten zijn de witte lace tattoos veilig en anti-allergeen. Of bekijk onze nieuwe YouTube-video over deze nieuwe trend:



Witte inkttattoos


Zijn de witte lace tattoos echt helemaal jouw ding? Misschien kan je dan een stapje verder gaan en een permanente tattoo van witte inkt laten zetten? Ook die zijn een echte trend. Witte inkttattoos zijn veel subtieler dan de gekleurde of zwarte varianten, en (voorlopig nog) veel unieker en origineler. De witte inkt is dikker dan andere tattoo-inkt en wordt onder de huid geïnjecteerd. Daardoor kan zo'n tattoo er soms uitzien als een (mooi afgelijnd) litteken. Let wel op: witte inkttattoos vergen veel meer nazorg dan traditionele tattoos en je loopt ook het risico dat ze na verloop van tijd gaan vervagen door het zonlicht. Ook mensen met een donkere huid opteren beter niet voor deze tattoos.


Wat vind je van deze witte inktatttoos?


white ink anchor tattoo white ink henna tattoo white ink tattoo flowers


Fan van kant? 


Ben je fan van de kanten afwerking van de witte lace tattoos, maar mag het voor jou soms ook iets opvallender of donkerder? Dan zijn er uiteraard nog veel mogelijkheden, zowel in het aanbod van tijdelijke tattoos als echte tattoos.


We schreven eerder bijvoorbeeld al over de Stargazer Sexy Eyes tattoos, mooie tijdelijke oogtattoos met een kanten afwerking (lees hier het blogartikel):


stargazer sexy eye tattoo


Maar ook Skyn Demure heeft een aantal tijdelijke tattoos in het aanbod die er als kant uitzien. Deze kanten kousenband bijvoorbeeld, supersexy!


skyn demure lace temporary tattoo


In de echte tattoowereld behoren tattoos met een kanten 'look' al heel lang tot de favorieten voor wat betreft vrouwentattoos. Zelfs als ze heel groot zijn, blijft het verfijnd en vaak sensueel:


back lace tattoo bow lace tattoo lace leg tattoo


Het mag duidelijk zijn dat kant een blijvertje is, zowel bij tijdelijke als bij echte tattoos. Voor wie sexy, maar tegelijk klassevol wil zijn, is het de perfecte keuze!


Ouder artikel Recenter artikel