Geniet nu tot 30% KORTING

Word de ster op oudejaar met glanzende foil tattoos!

gold foil back tattooNog enkele weken en het is zover. Dan tellen we alweer af naar een nieuw jaar. Met oudejaar mag het natuurlijk allemaal wat meer zijn. Je party-outfit is pas af met de juiste accessoires, liefst met zoveel mogelijk 'bling'. Maar waarom zou je daar stoppen? Heb je er al eens aan gedacht om je armband te vervangen door een glanzende, feestelijke tijdelijke tattoo? Of een sierlijke gouden tattoo op je schouderblad, perfect voor een kleedje zonder schouderbandjes? Een kleine tattoo op je sleutelbeen ziet er ook ongelooflijk elegant uit!


In dit artikel vind je een overzicht van allerlei foil tattoos ter inspiratie. Denk nu al na over je look en je wordt gegarandeerd de ster van de avond!


Wat zijn foil tattoos?


fashion beans metallic foil tattoos


Foil tattoos of folietattoos zijn tijdelijke tattoos met een glanzende, metallic afwerking. De trend begon met de alombekende Flashtattoos (lees hier ons blogartikel over Flashtattoos), maar intussen zijn er al allerlei variaties te vinden. Voor elk wat wils dus! De zeer modieuze gouden en zilveren folietattoos behoren natuurlijk nog steeds tot het aanbod. Maar daarnaast vind je ook duizelingwekkende holografische folietattoos en kleurrijke PrismFoil-tattoos, tot zelfs glanzende tijdelijke tattoos voor op je haar. Die laatste zijn tegenwoordig een echte trend bij de sterren zoals Kylie Jenner.


Gouden en zilveren folietattoos


Dit zijn veruit de meest bekende folietattoos. Ze contrasteren mooi bij een zwarte outfit, perfect voor oudejaar dus!


Hieronder worden ze heel subtiel gebruikt. Enkele goed geplaatste, niet al te grote tattoos zorgen voor een elegante uitstraling. De armband met het strikje maakt het extra vrouwelijk!


gold temporary foil tattoos tattoonie


Er zijn ook heel wat sierlijke ontwerpen te vinden, gebaseerd op bloemen bijvoorbeeld. Door hun gedetailleerde afwerking geven ze je een echte chique look!


gold adornments foil tattoos


Voor wie fan is van de meer rechtlijnige, geometrische ontwerpen, is deze driehoek misschien wel een topper:


turquoise gold temporary foil tattoo - tattoonie


Verschillende armbanden bij elkaar, waarbij zwart en goud met elkaar worden gecombineerd, geeft dan weer een stoer effect. Het goudkleurige borstzakje is de finishing touch!


foil tattoos bracelets


Ook zilver past natuurlijk heel goed bij zwart. De armbanden hoeven trouwens niet altijd op je arm aangebracht te worden:


silver foil tattoos


Kies je deze oudejaar voor een outfit met open rug? Dan zijn de tijdelijke foil tattoos heel geschikt om een statement te maken:


silver metallic foil tattoos back silver wings metallic foil tattoo


Je hebt dus een ruime keuze tussen gouden en zilveren tattoos, kleinere en grotere tattoos, sierlijke of geometrische ontwerpen. Ga naar onze website voor het volledige aanbod gouden en zilveren tattoos en blaas iedereen weg met je look!


Holografische foliettatoos


De holografische tattoos zijn glimmende tattoos met een regenboogkleurig, iriserend effect. Ze zijn opvallender dan de gewone tijdelijke tattoos, zeker met de juiste lichtinval. De holografische tattoos zijn speels en vooral populair bij een iets jonger publiek, maar ze zijn natuurlijk geschikt voor iedereen die een feestje wil bouwen.


Ook in de holografische tattoos vind je veel variatie. Vrouwelijke tattoos, zoals een sterrenregen of een vlindertattoo:


stars holographic tattoonie butterfly holographic tattoonie


Een aantal astrologische tattoos, zoals een bliksemschicht en een planeet:


lightning holographic tattoo planet holographic tattoonie


En enkele tattoos die echt perfect zijn voor feestjes:


smileys holographic tattoonie twerk holographic tattoonie


Klik hier voor het volledige aanbod holografische tattoos en ga volledig uit de bol met oudejaar!


PrismFoil-tattoos


De flitsende ontwerpen van PrismFoil zijn ongelooflijk veelzijdig. Ze zijn beschikbaar in allerlei kleuren. Je kan ze dus matchen met elke outfit!


Wat dacht je van deze gouden ster?


prismfoil golden star foil tattoo


Of deze glimmende vogel?


prismfoil bird tattoo


Ook de PrismFoil-tattoos doen mee met de armbandtrend. Dit kleurrijke exemplaar bijvoorbeeld:


prismfoil bracelet tattoo


Voor wie het allemaal wat kleurrijker mag zijn, zijn de PrismFoil-tattoos de juiste keuze. Klik hier voor het volledige aanbod!


Word jij de ster op oudejaar?


Enjoy!


Ouder artikel Recenter artikel