Geniet nu tot 30% KORTING

Voel je terug 100% vrouw met areolatattoos

pink ribbon


Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen. Naast het fysieke leed dat met de ziekte gepaard gaat, leidt borstkanker, en zeker de borstamputatie, tot heel wat psychische problemen, gaande van minder zelfvertrouwen tot depressie. Veel vrouwen die een al dan niet dubbele borstamputatie ondergingen, voelen zich minder vrouw zonder hun borst(en). Hoewel niet alle vrouwen in dat geval voor een reconstructie kiezen, blijkt toch dat veel vrouwen hier nood aan hebben om terug met zelfvertrouwen door het leven te gaan. Bij een borstreconstructie wordt opnieuw een zo natuurlijk mogelijke borst gevormd door middel van lichaamseigen weefsel of synthetische implantaten. Zeker onder kledij zijn ze niet van een echte borst te onderscheiden.


Tepelreconstructie


Om de borst er zo natuurlijk mogelijk te laten uitzien, kiezen patiënten vaak ook voor een tepelreconstructie. Hierbij wordt een tepel gevormd door een huidplooi te creëren. De tepelhof wordt met permanente inkt getatoeëerd. Dit kan echter pas nadat de gereconstrueerde borst haar definitieve vorm en grootte heeft aangenomen, ongeveer 4 à 6 maanden na de reconstructie.


Tijdelijke areolatattoos


Om deze toch wel lange periode te overbruggen, kan je gebruikmaken van de tijdelijke areola- of tepelhoftattoos. Ook voor vrouwen die niet kiezen voor een tepelreconstructie, of die allergisch zijn aan de inkt die gebruikt wordt bij een permanente tepelhofreconstructie, kunnen de areolatattoos een oplossing bieden. De areolatattoos kunnen bovendien op bestaande tepels aangebracht worden. Handig voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen tepels.


De tijdelijke areolatattoos kunnen echt het verschil maken en je als vrouw (terug) doen stralen. Uit de vele reacties van tevreden klanten blijkt dat ze het zelfvertrouwen een gigantische boost kunnen geven, iets wat veel vrouwen na zo'n nare periode goed kunnen gebruiken.


De areolatattoos zijn heel gemakkelijk met de vingers aan te brengen. Ze bestaan in verschillende tinten (van lichtroze tot donkerbruin) maten (van small tot large) en ontwerpen. Hierdoor passen ze bij elk huidtype en is er voor elk wat wils. Hieronder vind je enkele voorbeelden.


medium-large-light-brown-areola-temporary-tattoo



Lichtbruine areolatepeltattoo

medium-large-light-areola-temporary-tattoo



Lichte realistische areolatepeltattoo

light-bright-tan-areola-tattoos



Light bright tan areolatepeltattoo

oval-large-brown-areola-temporary-tattoo



Bruine ovale areolatepeltattoo

medium-dark-brown-areola-temporary-tattoo



Donkerbruine areolatepeltattoo

Bekijk hier het hele aanbod van tijdelijke areolatattoos. Je hebt de keuze uit maar liefst 35 verschillende tattoos. Zo kan je echt de tepeltattoo kiezen die het best bij de vorm en kleur van jouw borst past. De tattoos zijn volledig veilig en anti-allergeen. Ze blijven gemiddeld zo'n 2 à 7 dagen zitten. Lees hier hoe je ze kan aanbrengen.


Cosmetische tijdelijke tattoos


Niet enkel de tepeltattoos, maar ook de tijdelijke wenkbrauwtattoos kunnen je terug meer zelfvertrouwen geven. Heb je al te overijverig geëpileerd en blijft er nu niet veel meer over van je wenkbrauwen? Of zijn ze helemaal uitgedund wegens ziekte, chemotherapie ...? Zijn je wenkbrauwen van nature te licht, te donker of te dun? Of heb je je haar gekleurd, maar geen zin om hetzelfde te doen met je wenkbrauwen? Probeer dan onze tijdelijke wenkbrauwtattoos. Ook deze bestaan in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat ze bij iedereen passen. Hieronder vind je enkele voorbeelden:


eyebrows-temporary-tattoos-dark-brown-high-arch



Donkerbruine wenkbrauwtattoos met hoge boog

eyebrows-temporary-tattoos-auburn-flat-arch



Kastanjebruine wenkbrauwtattoos met vlakke boog

eyebrow-temporary-tattoos-light-blond-medium-arch



Lichtblonde wenkbrauwtattoo met medium boog

eyebrows-temporary-tattoos-gray-medium-arch



Grijze wenkbrauwtattoo met medium boog

Je vindt het volledige aanbod hier. De wenkbrauwtattoos blijven 1 tot 3 dagen zitten. Hier lees je hoe ze je gemakkelijk kan aanbrengen. Je kan ze ook verknippen, bijvoorbeeld om je eigen, korte wenkbrauwen aan te vullen met een tattoo in dezelfde kleur.


Je ziet het, tijdelijke tattoos zijn meer dan een modeverschijnsel. Zeker de tijdelijke areolatattoos kunnen een echte steun betekenen voor vrouwen die door een moeilijke periode in hun leven gaan. Ook al zie je ze niet, de tattoos betekenen een boost voor hun zelfvertrouwen, met een positievere mindset tot gevolg!



Ouder artikel Recenter artikel