Geniet nu tot 30% KORTING

Valentijn Teasing met Tijdelijke Tatoeages

Herinner jij je laatste valentijnsdag nog? Was het origineel, spannend, romantisch?

[caption id="attachment_377" align="alignnone" width="450"]Shhh...niets verklappen over mijn Valentijn verrassing! Shhh...niets verklappen over mijn Valentijn verrassing![/caption]

Ah, inderdaad velen krijgen de voorhoofdrimpel tussen de wenkbrauwen en het denkbeeldige strip-wolkje boven het hoofd om de visuele herinnering weer voor ogen te krijgen.

Ik weet wel zeker één iemand, bij wie de vlindertjes direct terug fladderen, en een instant glimlach krijgt bij het vragen naar de avonturen van valentijnsdag vorig jaar.

De gelukkige vriend van mijn vriendin Miss S! En Miss S zelf natuurlijk. Want geven is een even grote deugd als krijgen.

Kaartjes, bloemen, etentjes, parfum, sexy lingerie,... ja dat was er ook allemaal, maar dat was niet de reden waarom de laatste Valentijnsdag zo memorabel was.

Miss S had de weg gevonden naar 'tijdelijke tattoos voor Valentijn'.

[caption id="attachment_378" align="alignnone" width="580"]Voorbereiding voor Valentijn-  Love you to the moon and back tattoo Voorbereiding voor Valentijn- Love you to the moon and back tattoo[/caption]

Ze hadden zoals zoveel koppels afgesproken om uit eten te gaan, haar vriend had een etentje geboekt in een sfeervol restaurantje in de stad, en kwam haar, zoals een echt heer, oppikken bij haar thuis. Tot hier toe, de 'dit is een valentijns-tafereeltje zoals zovelen.'

Miss S had een prachtige trendy lange regenjas aangetrokken, en niet alleen omdat het weer weeral eens contrasteerde met de zonnige inborst die in de straten heerste op deze 14de februari.

Er was een addertje onder het gras, een heel aantrekkelijk addertje.

Bij het binnenkomen in het restaurant, nam de maître haar jas aan, en op datzelfde ogenblik, blikte de ogen van haar vriend (en niet alleen zijn ogen) naar haar onwaarschijnlijk sexy maar klassevolle verschijning.

Naast het feit dat het ooglijk opsteekkapsel, de flatterende make-up, en de tijdloze' little black dress' haar natuurlijke schoonheid in de verf zette, had Miss S het lumineuze idee gehad om modieuze tijdelijke valentijnstattoos aan te brengen.

Het eerste wat opviel was het hartje op haar decolleté , en de romige rode kus lipjes op haar arm rondom het drie-woorden-tellend-zinnetje dat de hele vibe van de avond bevat 'iloveyou' .

[caption id="attachment_379" align="alignnone" width="300"]Iloveyou & kisses tattoos voor Valenijn Iloveyou & kisses tattoos voor Valenijn[/caption]

Proostend met een glaasje champagne op de liefde, viel algauw haar leuke gescande polstattoo op en het klein rood hartje op haar hand,mooi in harmonie met de rode nagels.

Toen Miss S zich verontschuldigde om een poeder-pitstop te maken, schoot cupido de pijl helemaal door het hart van haar vriend, haar lange gladde benen waren bewerkt met opplakbare jartellen-strikjes-tattoos, een speels en opwindend element in haar uitgekiende garderobe.

[caption id="attachment_380" align="alignnone" width="450"]Sexy rode kousenband tattoos Sexy rode kousenband tattoos[/caption]

Haar zorgvuldige styling voor valentijnsavond maakte de outfit tijdloos, sensueel, romantisch en gedurfd met de tijdelijke valentijnstattoos die de kers op de taart vormden.

Het vegetarisch hoofdgerecht met artichokhart en andere afrodisiaca groenten zoals asperges, truffel en tomaat... deden de smaakpapillen trillen van plezier.

En dan hebben we het enkel nog maar gehad over de figuurlijke taart en kers, de letterlijke taart en kers gaf het koppel een overheerlijke en verrassende afsluiter van een hartverwarmend diner.

Toen Miss S, haar rode vruchten taartje aansneed stootte ze op een klein hartvormig doosje met daarin een prachtige halssnoer met de initialen van haar en haar vriend.

Zoals het hoort voor een echte gentleman deed hij de halssnoer aan, en zag daarbij nog een verborgen tijdelijk getatoeëerd plekje, met als opschrift 'I love you to the moon and back'.

Weet je, ik heb je zelfs nog niet verteld over al die andere plekjes waarop haar vriend andere sensuele hartjes, kusjes, cupidos en liefdes-oneliners vond.

Daarvoor hield Miss S haar wijsvinger wijselijk voor haar rode lippen en kreeg en zag  ik het shhht geluid.

Sexy kouseband met pistool valentijn tattoo

 

Love Rain & Paris tijdelijke tattoos voor Valentijn

 

Strikje tattoo op voet voor valentijn

 

Barcode Hart tattoo

liefs & <3, Miss K

Weetjes

Tijdelijke tatoeages gebruikt voor de Valentijn fotoshoot

Simpelweg onweerstaanbaar, Skyn Demure Tattoos

Totally Retro pistool, Skyn Demure Tattoos

Kussende lippen tattoo

I love you to the moon and back tattoo

* Love rain tattoo

* Paris tattoo

* Barcode Hart tattoo

Andere tattoos ideaal voor valentijn (selectie):

Oneindige liefde tattooAmy Winehouse liefdeshartjes tatoeageGetekend hart tattooRode hartjes pastie tattooTa.ta.toos kiss me tattooCupido tattoo, Hartjes armband tattooSleutel en sleutelgat tattoo

A-ha's van Miss K

*rood, roze, gecombineerd met zwart en/of goud maakt het typisch valentijn, maak er geen kleurboek van, carnaval komt pas later

*op je meest sexy plaatsjes, zet iets subtiels, grappigs en/of sexy bv. de 'Kiss Here' tattoo

*als je rode lip kusjes gebruikt, zet je lippen dan ook rood aan, dat versterkt het sensuele effect

(model Sarie Verheughe)

 

Ouder artikel Recenter artikel