Geniet nu tot 30% KORTING

Haartattoos: het ultieme party-accessoire!

hair tattoo red and silver


Tijdelijke tattoos zijn voor veel mensen een vast accessoire geworden, zeker in het uitgaansleven. Sinds kort is er een nieuwe variant op de markt: de tijdelijke haartattoos. Zoals gewoonlijk waren de Hollywoodsterren er als de kippen bij om de nieuwigheid uit te proberen, maar nu worden ze ook meer en meer ontdekt door fashionista’s over de hele wereld.


Let's party!


Zo ook gingen Mira, Sarie en Liesbeth aan de slag met de tijdelijke haartattoos voor een avondje uit. Het perfecte moment om eens alles uit te proberen! Eerst was het kiezen geblazen uit het uitgebreide aanbod. Er zijn kleinere, subtiele haartattoos zoals een veertje of maantje, maar ook langwerpige tattoos die je kan gebruiken in een staart of vlecht. De grotere, vollere tattoos staan heel mooi boven een opgestoken kapsel of als een juweelspeld in je haar.


Liesbeth maakte van haar lange vlecht een knot en werkte haar kapsel af met zilveren en gouden tattoos. Het geheel geeft haar een gesofisticeerde look, perfect voor een avondfeest waar het allemaal wat chiquer mag zijn.


silver and gold hair tattoos


Wil je het liever iets subtieler? Ga dan voor één tattoo die je haarlijn volgt en hou je kapsel strak en eenvoudig.


silver and yellow hair tattoo


Sarie koos voor een zilveren en rode langwerpige tattoo, wat voor een zeer geslaagd contrast zorgt met haar blonde haar. Samen met de zijdelingse knot geven de tattoos haar heel wat allure!


red and silver hair tattoo


Hou je van schattige details? Gebruik dan de kleinere haartattoos om hier en daar een accent toe te voegen, zoals het vlindertje hieronder.


butterfly hair tattoo


Ook Mira probeerde enkele kleinere tattoos uit, die je perfect op een doordeweekse dag kan dragen.


small golden hair tattoo


De mooie, diepe kleuren van de haartattoos hieronder, komen helemaal tot hun recht op donker haar. Een lage knot geeft je bovendien een elegante en stijlvolle uitstraling.  Plaats de tattoo net boven de knot, en het ziet eruit als een luxueuze haarspeld!


pink green golden hair pin tattoo jewel hair tattoo


Haartattoos voor elke haarkleur


Welke haarkleur je ook hebt, je vindt zeker haartattoos die je kapsel helemaal tot zijn recht laten komen. Tattoo For A Week biedt verschillende haartattoo-sheets aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 'Highlights' haartattoos? Perfect voor lang haar!


highlights-hair-temporary-tattoos


Heb je blond haar? Dan is deze tattoo-sheet echt iets voor jou!


scunci-style-hair-temporary-tattoos


Voor meisjesachtige accenten is deze tattoo-set dan weer het best geschikt:


girly-accents-hair-fake-tattoos-j


Montattoo haartattoos


Ook Montattoo, één van de belangrijke spelers op de tijdelijke tattoomarkt, pikte de trend van de haartattoos op. Deze haartattooset behoort tot de Gouden Collectie van Montattoo. Ze bestaat uit gouden en zilveren vogels, bloemen, lauwerkransen, diamanten, hartjes ...


En op het haar ziet het er natuurlijk nog tien keer beter uit!


hairtattoos-sheet-01-goud-zilver


montattoo hair tattoo golden collection montattoo hair tattoo golden collection montattoo hair tattoo golden collection


Haartattoos, hoe breng je ze aan? 


Mira, Sarie en Liesbeth stonden versteld van het gemak waarmee de tattoos konden aangebracht worden. Het principe is hetzelfde als de gewone tijdelijke tattoos. Je knipt de gewenste tattoo uit het blad, verwijdert de plastic folie en duwt de tattookant aan op je haar. Hierdoor blijft de tattoo al een beetje plakken. Door de andere, witte kant te bevochtigen, transfereer je de tattoo naar je haar. Je moet er wel voor zorgen dat je haar proper is, zonder haarproducten, en mooi uitgeborsteld. Lees hier de handleiding.


hair tattoos how to


Opgelet, de haartattoos zijn specifiek gemaakt voor je haar. Op zoek naar mooie, tijdelijke tattoos voor op je huid, neem dan een kijkje in onze collectie van gouden, zilveren en folietattoos. 


De tattoos blijven drie dagen zitten, maar je kan ze ook verwijderen door het haar te wassen, veel conditioner te gebruiken en de tattoos dan uit te kammen met een fijne kam. Of nog beter: verwijder de haartattoos in enkele luttele seconden met de doekjes van Tijdelijke Tattoo Remover!



Get creative! Laat je inspireren door de haartattoos in het filmpje en creëer je eigen unieke look!


Ouder artikel Recenter artikel