Genießen Sie bis zu 30 % RABATT

Ten Best Tattoos of Amy Winehouse


Beste tatoeages van Amy WinehouseAmy Winehouse was een zeer succesvolle zangeres en songwriter met een korte carrière, maar tegelijkertijd intens en lonend. Ze won vijf Grammy-awards voor haar album Back to Black uit 2006, dat haar een record als zangeres opleverde.Ze leefde 27 intense jaren, met alcohol- en drugsverslavingen, angsten en emoties uitgedrukt door haar liedjes en door de tatoeages op haar lichaam. Haar fans en de mensen die van haar hielden, wisten van haar tatoeages en hoeveel ze voor haar betekenden, dus maakten we een lijst met haar beste en meest geliefde tien tatoeages, ter nagedachtenis van Amy. 

 Een klassieke tatoeage die Any op haar buik heeft, is een vrij groot anker met een touw en de woorden "Hello Sailor" erboven en eronder. Het anker is een zeer populaire tatoeage, die heel gebruikelijk is voor zeilers die hun liefde voor de zee wilden tonen, maar tegelijkertijd de wens om naar huis terug te keren. De "Hallo zeeman!" in Amy's tatoeage toont misschien een flirterig verlangen, waarbij matrozen bekend staan ​​als krachtige knappe mannen. 

 Een andere zeer populaire tatoeage in Amerika, deze eenvoudige adelaarsveer was de eerste tatoeage die Amy ooit kreeg, gelegen op haar linker onderarm. In de Indiaanse cultuur is de veer een symbool van moed en bescherming. 

 


3. Tweelingharten Amy Winehouse tweelinghartentatoegering 


Twee kleine rode harten met zwarte omtreklijnen in willekeurige posities op haar rechterschouder symboliseren de liefde voor haar grootmoeder Cynthia, aangezien ze precies naast de aan haar opgedragen tatoeage zijn geplaatst. 

 Omdat ze een zeer sterke relatie had met haar vader, die ook haar manager was, tatoeëerde Amy het gelukssymbool van het hoefijzer op haar linkerarm, samen met 'Daddy's' erboven. Misschien toonde dit aan dat ze de geluksbrenger van haar vader was. Samen met de Girl-tatoeage drukt het uit dat ze het meisje van Papa was. 

 


5. Bliksemschicht Amy Winehouse bliksemtatoegering  


Omdat ze het een van de krachtigste natuurrampen vond en de kracht ervan fascinerend vond, kreeg Amy een kleine bliksemschicht-tatoeage aan de binnenkant van haar rechterpols. 

 


6. Nachtegaal Amy Winehouse nachtegaal nep tattoo 


Een zeer representatieve tatoeage voor Amy Winehouse is een kleurrijke nachtegaal die zingt en de woorden "Never clip my wings" geschreven hebben als onderdeel van het ontwerp. Amy was een rebel, een gekweld kind dat zich niet aan de regels hield en haar enige toevluchtsoord was muziek. Door middel van deze nachtegaal en de boodschap die bij de tatoeage hoort, toonde Amy haar idee van vrijheid door middel van muziek. 

 Blake was Amy's echtgenoot en ze liet deze tatoeage van een broekzak met zijn naam erboven zetten toen ze op het hoogtepunt van hun relatie waren. Helaas is hun huwelijk mislukt en heeft ze de tatoeage laten verwijderen. 

 


8. Naakt meisje Amy Winehouse naakt meisje tattoo 


Amy had een tatoeage van de torso van een mooi meisje met blote borsten op haar linker bovenarm. Ze kreeg de tatoeage als een uiting van vrouwelijkheid, maar hij werd uiteindelijk gecensureerd tijdens de Grammy-prijsuitreiking, toen Amy werd gevraagd hem te bedekken. Ze besloot er als oplossing bh-bandjes op te trekken. Samen met de tatoeage van de vader geeft deze tatoeage aan dat Amy papa's meisje was. 

 


9. Cynthia Amy Winehouwe Cynthia (grootmoeder) tatoeage 


Op haar rechterarm had Amy een tatoeage van een meisje in pinup-stijl, een jonge mooie vrouw die als tiener haar grootmoeder was. Haar naam, "Cynthia", stond naast de tatoeage. 

 


De zangeres was duidelijk gepassioneerd door de idealen van vrouwelijke schoonheid, omdat ze veel tatoeages van mooie vrouwen op haar lichaam had. Op haar rechterarm, onder de Cynthia-tatoeage, kreeg Amy op een gegeven moment ook een naakt meisje bedekt door een kleurrijke waaier.

Via Amy Winehouse's tatoeages herinneren en herdenken we haar krachtige stem en passie voor muziek. Ook van heel wat andere beroemdheden vind je collecties terug in onze webshop, zoals Justin BieberLady Gaga of Rihanna.

Älterer Post Neuerer Post