Geniet nu tot 30% KORTING

Zonnetattoos

chanel tantoo


Ga jij deze zomer ook naar één of andere exotische bestemming? Genieten van de zon, aan de rand van het zwembad of op het strand? Probeer dan eens de zonnetattoos of 'tantoos'. Je plaatst de zonnetattoosticker ergens op je lichaam, laat de zon haar werk doen en na een tijdje kan je de zonnetattoo onthullen door de sticker te verwijderen. Ze zijn sinds vorig jaar een echte hit op het strand! En de trend is zeker nog niet voorbij ...

Wees wel voorzichtig! Zonnebrand kan gevaarlijk zijn. Lees dus zeker onze tips voor veilig zonnebaden onderaan het artikel.

Sexy zonnetattoos

De zomer is het moment om je afgetrainde lichaam te tonen. Maak je look extra verleidelijk door sexy tantoos!

Deze zwoele lippen bijvoorbeeld ...

lip tantoo

Of deze tantoo met een kanten effect ...

lace effect tantoo

Deze tantoos brengen dan weer een niet mis te verstane boodschap ...

hot tantoo   sexy tantoo

Vrouwelijke zonnetattoos

De zonnetattootrend is vooral populair bij vrouwen. De tantoos zorgen ervoor dat je mooie, bruine vakantiekleurtje nog extra wordt benadrukt. De toppers onder de vrouwelijke tantoos zijn bloementatttoos, vlinders, hartjes en schattige diertjes ...

hawaian flower tantoo heart tantoo dolphin tantoo

birds tantoo turtle tantoo

butterfly tantoo

 

Grappige zonnetattoos

De mannen kiezen dan weer vaker voor zonnetattoos met een kwinkslag...

bike tantoo

sunburn smiley superman tantoo

Kunstige tantoos

Sommige tantoo-fans zien de zonnetattoos als echte kunstwerken, zoals permanente tattoos.

Deze Mona Lisa is bijvoorbeeld erg indrukwekkend:

mona lisa tantoo

Deze vrouw plakte allerlei kleefstrips op haar lichaam tijdens het zonnebaden. De tantoo doet nu dienst als accessoire bij haar avondjurk.

geometric tantoo

Ook met een simpel T-shirt kan je een mooi resultaat bekomen. Let er wel op dat je T-shirt voldoende aansluit. Zo voorkom je een onscherpe aflijning.

elegant tantoo

Zelf niet zo kunstzinnig aangelegd? Bekijk onze volledige collectie tantoos! Ze zijn heel eenvoudig aan te brengen. Volg simpelweg de instructies.

Wees voorzichtig!

Hoe mooi een gebruinde huid er ook uitziet, het kan niet de bedoeling zijn dat je je gezondheid in gevaar brengt. Iedereen weet tegenwoordig dat de zon ook veel schade kan aanrichten. Het komt er dus op aan om je voldoende te beschermen. Lees daarom zeker onderstaande tips!

1. Smeer je altijd in met een zonnemelk met hoge beschermingsfactor. Factor 20 is het minimum. Wees ook niet te zuinig, smeer een dikke laag. Dat is ook de manier waarop de producent de factor van het product bepaalt. Koop elk jaar een nieuwe fles want de werking van zonnemelk vermindert snel.

Zonder bescherming mag je maximum 30 minuten in de zon vertoeven.

2. Smeer je om de 2 uur in en sowieso altijd na het zwemmen, ook als er 'waterproof' op het flesje staat.

3. Vermijd de zon tussen 12u en 15u, dan staat de zon het hoogst en verbrand je het gemakkelijkst. Ook in de schaduw bruin je trouwens. Zelfs als je niet in de zon zit, bereikt zo'n 50% van de UV-stralen je huid. Ook dan smeren dus!

4. Merk je dat je huid, ondanks voorzorgsmaatregelen, toch rood wordt of begint te branden, ga dan onmiddellijk uit de zon en breng een aftersun-product aan, bij voorkeur op basis van aloë vera.

5. Specifiek voor tantoos! Als je weer gaat zonnen zonder de tantoosticker, zal de huid weer bruinen. Op de plaats waar de sticker gezeten heeft, is de huid een tijdje beschermd geweest voor de zon. Die huid zal bijgevolg gevoeliger zijn voor de zon. Opnieuw is goed insmeren hier de boodschap!

Geniet van je tantoo deze zomer, maar doe het op een gezonde manier!

Ouder artikel Recenter artikel