Geniet nu tot 30% KORTING

Zet je nagelriem in de … inkt!

Tijdelijke tatoeages blijven een opwaartse beweging maken. Zeker op het gebied van make-up tattoos blijven innovaties niet uit. Na de schitterende Violent Lips Tattoo, doet een nieuwe verrassing alweer haar intrede. En daar zijn we natuurlijk niet rouwig om. Want net als jij, krijgen we bij TattooForAWeek niet genoeg van al die parels. De nieuwste hype?

Cuticle temporary tattoos! Of vrij vertaald: tijdelijke nagelriemtattoos.

Cuticle - nagelriem tattoos

Huh?

Een tatoeage op je nagelriem? Kan dat wel? Jazeker! Een nagelriemtattoo is exact wat het woord doet vermoeden. Een modern stukje nail art voor het boogje boven je nagel. Noem het gerust de finishing touch van je manicure. De tattoo geeft een verlengend en origineel effect aan je gelakte nagels.

Een prachtidee!

Wie bedacht dit concept? Een jong en eigenzinnig koppel in Amerika. Voormalig MTV Style editor Chrissy Mahlmeister kampte al jaren met een nail art-obsessie. De enige remedie hiervoor, was een zaak oprichten. Alleen zo kon ze haar creatieve energie kanaliseren. Samen met haar vriend richtte ze Rad Nails op. Oorspronkelijk ontwierp het duo alleen Nail Wraps. Maar in juli 2013 voegden ze daar de Cuticle Tattoos aan toe. Kortom, het is allemaal de schuld van Chrissy!

Cuticle tijdelijke tattoos

Vlammende nagels

De Nail Wraps van Rad Nails zijn spicy: fris in kleur en jong van stijl. Ze bezorgen je instant flashy nagels, want er is geen droogtijd nodig nadat je ze hebt opgeplakt. Extra handig dus! Bovendien is de afwerking veel fijner dan bij de nagellakmethode. En combineer je ze met de Cuticle Tattoos? Dan worden je nagels meteen…

Extra vurig!

De Cuticle Tattoos sluiten naadloos aan bij de Nail Wraps. Je kiest voor: “Another Round, Your point? of In A Pinch”. Stuk voor stuk leuke ontwerpen die je nagels verlengen, verfraaien en verscherpen! Niet voor katjes om zonder handschoenen aan te pakken.

Nagelriem tijdelijke tattoos met diamantje

Elegantie met een strikje

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En dus ging Ciaté ook mee in het verhaal. Perfect natuurlijk! Zo krijgen we meteen een heel andere stijl van cuticle tattoos cadeau. En wel letterlijk, want Ciaté heeft als logo… een verfijnd strikje. Benieuwd wat er in je pakje zit?

Boudoir chique

Ciaté London voert je mee langs de hippe wereldsteden. Het merk creëert nagellakken met een vleugje Paris chique, vanuit metropool Londen. Duidelijk een gedroomde combinatie want het resultaat is magnifiek: onweerstaanbare potjes met kleurtjes om in te bijten. En vanaf nu dus ook met nagelriemtattoos… Kies voor het typerende Ciaté-strikje, een diamant, sterretjes of een mysterieuze triangel. Allemaal gedroomde accessoires voor perfect gestylde nagels.

cuticle tattoos

In 1, 2, 3…

Nagelriemtattoos breng je makkelijk aan. Net als bij de andere tijdelijke tatoeages, hou je de print naar beneden op de plaats waar je de tattoo wilt. Dat kan op de nagelriem of de nagel zelf. Daarna maak je het papier vochtig aan de bovenkant. Even extra aandrukken en klaar is kees! Meteen supernagels, zonder vervelende droogtijd. En heb je zin in een ander paar? Dan verwijder je de tattoo even snel met nagellak remover.

Tijdelijke tattoos, ze blijven verbazen. Ben je ook zo benieuwd naar het volgende geniale idee dat uit de tattoobron zal opborrelen? Blijf ons zeker volgen. We houden je op de hoogte!

Tot een volgende!
Nathalie

Ouder artikel Recenter artikel