Geniet nu tot 30% KORTING

Top 20 celebrity tattoos

Wil jij je volledig verbonden voelen met je idool? Vergeet dan die fan-t-shirts, naambandjes of smartphonehoesjes. Die zeggen bitter weinig over wie je favoriete celeb écht is. Wil je liever iets persoonlijk, kies dan voor tijdelijke tattoos die niet te onderscheiden zijn van die van de supersterren!


Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire celebrity-tattoos.


1. Robbie Williams Maori tattoo 

robbie_wiliams_maori_tattoo

Dit is veruit de meest populaire tattoo van Robbie Williams. De Maori zijn de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland. Het golvend patroon van de tattoo symboliseert de wendingen die het leven kan nemen. Meer weten? Lees dan ons blogartikel over de tattoos van Robbie Williams.


2. Rihanna's stars tattoo


rihanna stars tattoo large


Ook Rihanna liet in de loop der jaren verschillende tattoos zetten. Deze elegante sterretjes sieren haar rug. De tattoo verwijst naar haar toenmalig vriendje Chris Brown. De sterren komen overeen met de drie sterren die hij achter zijn oor tatoeëerde. Meer weten over haar tattoos? Lees dan ons blogartikel over de tattoos van Rihanna.


3. De ritmische rozentattoo van Lady Gaga


rhythmic-roses-l-gaga-tattoo


Hoewel Lady Gaga in eerste instantie heel trots was op haar eerste tattoo, een solsleutel op haar onderrug, liet ze  de tattoo in 2008 verdoezelen door een rozentattoo van de hand van de bekende tattoo-artieste Kat Von D. Meer weten over haar tattoos? Lees dan ons blogartikel over de tattoos van Lady Gaga.


4. De Cynthia tattoo van Amy Winehouse


amy_winehouse_cynthia_tattoo


De befaamde Cynthia tatttoo van Amy Winehouse verwijst, vreemd genoeg, naar haar grootmoeder. Het is één van de populairste tattoos van de helaas veel te vroeg overleden ster. Meer weten over haar tattoos? Lees dan onze blogartikel over de tattoos van Amy Winehouse.


5. Het Keltische kruis van Justin Timberlake 


timberlake_celtic_cross_tattoo


Op Justins linkerarm staat een groot kruis getatoeëerd. Justin is afkomstig van Memphis, een stad in de zogenaamde ‘Bible belt’ van de VS, waar religie zeer belangrijk is. Meer weten over zijn tattoos? Lees dan ons blogartikel over de tattoos van Justin Timberlake.


6. De dromenvanger van Miley Cyrus


dream-catcher-miley-cyrus-tattoo


Miley liet in 2011 deze dromenvangertattoo zetten. De echte dromenvanger hangt boven haar bed en heeft ook vier veren, die haar vier broers en zussen voorstellen. De dromenvanger dient om hen te beschermen.


7. De Hello Sailor tattoo van Amy Winehouse


amy_winehouse_hello_sailor_tattoo


Ondanks haar dood in 2011, is Amy Winehouse populairder dan ooit. Geen wonder dat de tijdelijke Amytattoos het erg goed doen. Ook deze tweede tattoo in het lijstje, de alombekende 'Hello Sailor' tattoo, heeft die typische vintage look.


8. De barcode van Pink


pink barcode tattoo


Pink is nog zo'n ster met een uitstekende smaak in tattoos. De barcode tattoo in haar nek bevat allerlei symbolische nummers. '13' is haar geluksnummer, '9879' staat voor haar geboortedag en '112001' is de releasedatum van haar album M!ssundaztood (20 november 2001).


9. De uil van Justin Bieber

justin-bieber-owl-temporary-tattoo

In 2012 liet Justin Bieber deze uil tatoeëren. De uil staat traditioneel voor wijsheid en werd ook gebruikt tijdens Justins concerttour 'Believe'. Meer weten? Lees dan het blogartikel over de tattoos van Justin Bieber.

10. De zwaluwtattoo van Sienna Miller


Sienna Miller swallow tattoo


Zwaluwtattoos gaan al meer dan 100 jaar mee. Het Britse model Sienna Miller koos dan ook voor een erg traditioneel tattoo-ontwerp, dat nu weer helemaal hip is.


11. Kate Moss tattoos


kate-moss-tattoos


Dat andere Britse model, Kate Moss, behoort ook tot de toppers als het om tijdelijke tattoos gaat. De kleine tattoos zijn perfect voor wie het graag wat subtieler houdt.


12. Chacun à son goût - Robbie Williams


Chacun-A-Son-Gout-Robbie-Williams


Op Robbies borst zien we de slogan ‘Chacun a son goût’, vrij vertaald als: ieder zijn eigen smaak. Het was veruit zijn meest pijnlijke tattoo. Om het kwartier moest de tatoeëerder stoppen omdat Robbie het niet meer aankon. Gelukkig kan jij pijnloos de tijdelijke tattoo opplakken.


13. De prikkeldraadtattoo van Pamela Anderson


pamela_anderson_barbed_wire_tattoo


Baywatchbabe Pamela Anderson heeft nog steeds heel wat allure. Haar bekende prikkeldraadtattoo is dan ook erg gegeerd bij tijdelijke tattoofans.


14. Rihanna's Shhh tattoo


Rihanna shhh tattoo


Ook Rihanna verdient het om een tweede keer in dit lijstje te verschijnen. Haar 'Shhh...' tattoo werd door ongelooflijk veel mensen gekopieerd, totdat mensen het zelfs veel te onorigineel begonnen te vinden. Maar als tijdelijke tattoo kan het natuurlijk best...


15. Het elfje van Britney Spears


britney_spears_fairy_tattoo


Britney Spears' tattoo van een elfje is haar bekendste tattoo. Ze draagt hem laag op de rug. Elfjes staan symbool voor kinderlijkheid en fantasie. 


16. De 'Stay Strong' tattoo van Demi Lovato


stay strong tattoo demi lovato


Dit is de meest gekende tattoo van de Amerikaanse zangeres Demi Lovato. Ze liet de Stay Strong tattoo zetten in 2011, nadat ze net was opgenomen in het ziekenhuis wegens boulimie en automutilatie. Ze liet de tattoo daarom heel bewust op de littekens op haar polsen zetten. Ze ziet ze als een herinnering om positief te blijven.

17. De Jack Sparrow tattoo van Johnny Depp

jack sparrow temporary tattoo

Het alter ego van Johnny Depp in de 'Pirates of the Caribbean'-films, staat in ieders geheugen gegrift. Deze tijdelijke Jack Sparrow tattoo geeft je instant een stoere uitstraling.

18. What goes around comes around - Pink


pink-what-goes-around-comes-around-temporary-tattoo


Spreuken doen het altijd goed, zowel voor permanente als voor tijdelijke tattoos. Deze tweede tattoo van Pink in het lijstje, 'What goes around comes around', heeft ze al sinds haar 17de. Ze gelooft erg in karma: wie goed doet, krijgt iets goed terug en omgekeerd.


19. Het Duistere Teken uit Harry Potter

Dark mark tattoo Harry Potter

Er zijn weinig boeken die zo populair zijn bij jong en oud als de Harry Potter-reeks. Tijdelijke tattoos van het duistere teken mogen dan ook niet ontbreken.

20. Marilyn Monroe tattoo

megan-fox-marilyn-monroe-tattooo


Marilyn Monroe spreekt nog steeds heel erg tot de verbeelding. Ga je voor een sexy, vintage look? Dan zit je met deze tijdelijke tattoo zeker goed.


Mix & Match


Kan je niet kiezen? Speciaal voor de fans van tijdelijke celebritytattoos, stelde Tattoo For A Week celebrity-sets samen. Er is een set van Robbie Williams, Amy Winehouse, Lady Gaga en Rihanna. De sets bevatten alle tijdelijke tattoos uit ons aanbod van die specifieke artiest, mét 25% korting!


Ouder artikel Recenter artikel