Geniet nu tot 30% KORTING

Tijdelijke Tattoos Zijn Niet Enkel Voor Tijdens De Zomer

Tijdelijke tattoos zijn absoluut één van de coolste zomertrends. Je beste zwempak wordt makkelijk getuned door je favoriete tattoo, en een festivaloutfit ziet er extra bijzonder uit dankzij deze tijdelijke kunstwerken. Als je reeds verliefd op ze bent geworden (in dit geval niet tijdelijk), dan hebben we goed nieuws voor jou. We hebben nog meer officiële redenen gevonden om ze niet alleen tijdens de zomer maar gewoon het hele jaar door te showen!

Tijdelijke tattoos zijn niet enkel voor tijdens de zomer

Gebruik ze als dagelijkse bron aan motivatie. Tijdelijke tattoos van Tattoo For a Week zijn een goede manier om semipermanente motiverende quotes in je dag te brengen. Zet de woorden “Live, Laugh, Love” op je arm om je er zo vaak mogelijk aan te doen herinneren, of ga voor een vers uit de Bijbel om je de hele dag door te omgeven met optimisme. Of stuur het ontwerp dat je in gedachten hebt simpelweg door naar Tattoo For a Week en zij zorgen voor jouw maatwerk tattoos, speciaal voor jou!

 Live Laugh Love en Faith Hope Love tattoos

Gebruik ze om de fanboy/fangirl die in je schuilt te showen. Draag iconische symbolen van je favoriete fandom op je huid voor een hele week lang! Vindt je Harry Potter gaaf? Dan zal deze tijdelijke tattoo uit Relieken van de Dood je in geen tijd “Accio!” doen uitschreeuwen. Of wat dacht je van dit exemplaar met Harry’s bril en bliksemvormig litteken. Als je fan bent van Tolkien, dan moet je echt deze tattoo met de iconische inscriptie “One Ring to rule them all, one Ring to find them, one Ring to bring them all and in the darkness bind them” in Midden-aarde lettertype uitchecken!

Gebruik ze om een subtielstatement te maken. Hang de lolbroek uit door passief-agressief te zijn met tijdelijke tattoos van uitspraken die je op verborgen plekken op je lichaam laat zetten. Je hebt er één die “Shhh” zegt, wat als leuk extraatje kan dienen als je met je wijsvinger voor je mond iemand het zwijgen wil opleggen! Of misschien heb jij een persoonlijke slagzin en wordt het tijd dat je dit aan de wereld bekendmaakt met een op maat gemaakte tattoo!

Rihanna - Shhh... (2 Tattoos)

Gebruik ze om wat informatie over jezelf openbaar te maken. Wat is jouw sterrenbeeld? Wat is jouw spiritueel dier? Deze kleine schatjes aan informatie kunnen voortaan op je huid gedragen worden met tijdelijke tattoos van TattooForAWeek! Met tijdelijke tattoos kan je niet enkel jezelf uitdrukken, ze geven je ook de vrijheid om te kiezen welk deel je van jezelf wil tonen met je tattoo aangezien je elke week van ontwerp kan veranderen.

Denk je nu nog steeds dat tijdelijke tattoos enkel voor tijdens de zomer zijn? We hopen van niet, want heel wat geweldige ontwerpen liggen op jou te wachten op www.tattooforaweek.com!

Pin dit alvast in je hoofd:

Temporary Tattoos Are Not Just For Summer

Ouder artikel Recenter artikel