Geniet nu tot 30% KORTING

Tijdelijke tatoeage als Halloween make-up

We zijn weer aanbeland in de maand oktober, het is herfst en de bladeren beginnen te vallen! Bovendien is het bijna Halloween en is het tijd om over je outfit na te gaan denken. Halloween is niet alleen een feest voor kinderen. Voor volwassenen is het een unieke kans in het jaar om voor één avond iemand anders te zijn.

Duivelshoorns fx tijdelijke tattoo

Wat is er nou beter dan je outfit op te leuken met tijdelijke tatoeages? Van nu af aan vind je allerlei soorten tattoos van zeer goede kwaliteit. De collectie op Tattoo for a week is groot en je kunt er allerlei extraatjes vinden in verschillende prijsklassen.

Of je nu zin hebt in iets angstaanjagends of iets schattigs, iets discreets of iets imponerends, er is voor elk wat wils. Met de tijdelijke tatoeages, kun je een unieke outfit creëren en jezelf onderscheiden. Vanwege de link met vermomming en make-up, zullen zij echt het verschil gaan maken.

Hier zijn enkele opmaakvoorbeelden met tijdelijke tatoeages van de site:

Maquillage van een vampier

Opmaak van een vampier met de tanden FX Vampire en het pakket “Kus van de Vampier”

 

Clown Halloween

Opmaak van een clown met de tatoeage Duivelse Glimlach

 

Halloween roodkapje

Opmaak van een Zombie Roodkapje met het pakket ”Bugs & Pus Nitefall Tattoos“

 

Vind je de tatoeages niet voldoende en wil je nog een stapje verder met je vermomming? Wil je een vermomming die nog meer op FX georiënteerd is? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen naar de tanden FX en de tatoeages 3D FX Tinsley Transfers op de website.

De tatoeages 3D FX lijken op protheses, maar je brengt ze op dezelfde manier aan als tijdelijke tatoeages. Met deze producten, is het niet nodig een expert te zijn. Het aanbrengen is kinderspel en de resultaten zijn verbluffend. Ze zijn gemaakt om bij het grote publiek voor resultaten te zorgen, die uit een film zouden kunnen komen. Van een eenhoornvampier tot glasscherven; je vindt hier van alles en nog wat, met allerlei verschillende thema's.

Hier zijn enkele opmaakvoorbeelden met de producten van Tinsley Transfers FX

Maquillage voor glasscherven in gezicht

Special effects maquillage met de 3D FX transfers ”Glasscherven” in het gezicht

Eenhoorn special effect maquillage

Special effect maquillage van een eenhoorn met de 3D FX Transfers ”Eenhoorn”

Special effects maquillage duivelshoorns

Special effect maquillage met de 3D FX Transfers ”Duivelshoorntjes” 

Dit zijn slechts opmaakvoorbeelden. Je hoeft alleen maar jouw stijl te kiezen en jouw fantasie te laten spreken om met de tijdelijke tatoeages een vermomming op maat te creëren. Je kunt zo een look creëren, die zal verrassen en die niet onopgemerkt zal blijven tijdens Halloween.

Ga naar het gedeelte Halloween op de website om al deze producten terug te vinden, samen met allemaal andere nuttige dingen om te gebruiken bij jouw vermomming!

* Alle opmaak in dit artikel is uitgevoerd door Jenni, van de blog ‘Jenni dans tous ses états'. Zij is een autodidacte make-up artist met een passie voor artistiek make-up en het creëren van personages.

 

Ouder artikel Recenter artikel