Geniet nu tot 30% KORTING

Tattoos voor een hete zomer

golden tattoos feet - www.tattooforaweek.com


Hot town, summer in the city! Binnenkort is het weer zover: genieten van zon, zee en strand. Echte fashionista’s hebben intussen al de perfecte zomeroutfits gescoord (lees: hoe luchtiger, hoe beter), met bijpassende accessoires uiteraard. Voor de ‘finishing touch’ grijpen meer en meer mensen naar (tijdelijke) tattoos. Niet te verwonderen, de zomer is er het perfecte seizoen voor. Een strategisch geplaatste tattoo kan je outfit (of gebrek eraan) helemaal op punt zetten. Ze vestigen de aandacht op jouw beste kanten, en geven je persoonlijkheid weer, wat in een bikini niet altijd evident is. Benieuwd naar de zomertrends op het vlak van (tijdelijke) tattoos? We zetten ze hieronder op een rijtje!


Juweeltjes op je huid


Beginnen doen we met de veruit populairste tijdelijke tattoos van het moment: de gouden en zilveren tattoos. We schreven eerder al een blogpost over de FLASH tattoos, maar meer en meer andere spelers op de tijdelijke tattoomarkt pikken in op deze trend. De gouden en zilveren tattoos zijn dan ook perfect om je gebronsde huid goed te doen uitkomen. Bovendien hinderen ze je niet bij het zwemmen, wat met echte juweeltjes wel eens het geval kan zijn. Er zijn tientallen verschillende ontwerpen te vinden, dus er is er altijd wel eentje die bij jouw beachoutfit past!


Hieronder enkele tattoos die al een tijdje in het FLASH-tattoo-assortiment zitten, maar ze zijn nog altijd even verleidelijk:


flash temporary tattoos - www.tattooforaweek.com


hennalike silver tattoo


Wat vind je van deze ‘Golden dreamcatcher tattoo’ of de ‘Golden joy tattoo’?


Gold dreamcatcher tattoo - www.tattooforaweek.com Golden joy tattoo - www.tattooforaweek.com


Of deze prachtige tijdelijke tattoos voor rond je armen of benen? gold chain tattoos - www.tattooforaweek.com


Je kan ze ook verticaal op je rug plaatsen voor een speciaal en elegant effect:


chain flash tattoos - www.tattooforaweek.com


Een ander voordeel van deze tattoos is dat ze er zeer luxueus uitzien. Partycrashen op een strandfeestje in Saint-Tropez? Je valt al zeker niet uit de toon!


Ben jij ook gewonnen voor deze trend? Je vindt de hele collectie gouden en zilveren tattoos hier. Zoals altijd zijn de tattoos volledig veilig, gemakkelijk aan te brengen en zeer scherp geprijsd!


Waterverftattoos


water color tattoos - www.tattooforaweek.com


Een andere hele leuke trend zijn de waterverftattoos of 'water color tattoos'. Door de levendige kleuren worden deze tattoos vooral in de zomer gevraagd. Ze kunnen tijdelijk zijn, maar heel wat van de waterverftattoos zijn wel degelijk echte tattoos, die volgens de klassieke manier worden gezet en (bijna) even lang blijven als de klassieke tattoos. Ze vergen wel iets meer onderhoud: de zachte kleuren vervagen iets sneller dan zwarte inkt.


Typisch voor de waterverftattoos zijn dus de zachte kleuren die in spatten en vegen worden aangebracht. De omlijning van de ontwerpen wordt vervaagd en ze hebben geen echt patroon. Helemaal zoals een waterverf- of aquarelschilderij dus. Hieronder enkele voorbeelden:


water color tattoos 2 - www.tattooforaweek.com water color tattoos 3 - www.tattooforaweek.com water color tattoos 4 - www.tattooforaweek.com water color tattoos 5 - www.tattooforaweek.com


Vergis je niet! Zowel voor de tijdelijke als de permanente waterverftattoos kijk je best uit naar een ervaren tattoo-artist. De ontwerpen zien er misschien niet afgelijnd uit, maar vergen wel heel wat expertise om ze te zetten. Kijk maar hoe deze tattoo-artist het doet.


Wil jij ook zo'n mooie (tijdelijke) waterverftattoo? Klik dan hier voor ons aanbod!


Tantoos


Heb jij al van tantoos gehoord? Neen? Tantoos of zonnetattoos zijn nochtans helemaal hip deze zomer! Vind je het eerder vervelend als je horlogebandje, ring of bikini in je lichaam gebrand staat? Waarschijnlijk wel, maar wat als je dat nu eens in je voordeel zou laten werken? Gebruik de zon voor het creëren van je tijdelijke tattoo! Plak een ontwerp naar keuze op je huid tijdens het zonnebaden, en geniet de dag erna al van je hippe tantoo!


TattooForAWeek biedt verschillende ontwerpen aan die je eerder waar op je lichaam kan laten ‘inbruinen’, deze bijvoorbeeld:


tantooscollage - www.tattooforaweek.com


Of je kan het natuurlijk ook op andere manieren proberen (hoewel dat soms iets minder handig lijkt ;-):


tantoos 5 - www.tattooforaweek.com tantoos 6 - www.tattooforaweek.com tantoos 7 - www.tattooforaweek.com


Maak er een geweldige zomer van!



Ouder artikel Recenter artikel