Geniet nu tot 30% KORTING

Pimp je ogen met Temporary Eye Tattoos!

Tijdelijke tattoos gebruiken als oog make up


Tattoos komen niet alleen meer voor op de armen, rug, benen…Tegenwoordig maken ze onlosmakelijk deel uit van je make-up. Dat is zeker het geval voor tijdelijke tattoos, die je look helemaal afmaken. Eerder kon je op deze blog al lezen over de Violent Lips Tattoos: mooie, tijdelijke tattoos die je lippen opvallend in de verf zetten. Maar waarom zou je je beperken tot je lippen?

Op TattooForAWeek vind je twee fantastische collecties voor de ogen: Stargazer Sexy Eye Tattoos en Violent Eyes. Die tijdelijke tattoos doen je ogen nog meer opvallen, waardoor ze een echte ‘eyecatcher’ worden. Het grote voordeel is dat je make-up de hele avond goed blijft zitten, wat met echte make-up wel eens kan tegenvallen. Bovendien is niet iedereen een professionele visagiste. Zeker de dessins van de Stargazer Sexy Eye Tattoos zijn bijna onmogelijk zelf met eyeliner aan te brengen, zelfs voor professionals. Wil jij stralen op het volgende feestje? Probeer dan deze tijdelijke oogdecoratie!

Stargazer Sexy Eye Tattoos

 Sexy Ogen tijdelijke tattoos van Stargazer


De Stargazer Sexy Eyes Tattoos geven je in één ‘oogopslag’ een dramatische en ietwat theatrale look. Zeer geschikt voor een verkleedavond of bijvoorbeeld een Venetiaans bal. Maar ook op een gewone party zijn deze tijdelijke tattoos op hun plaats. Waarom zou je opgaan in de massa? De Stargazer-tattoos vallen op door hun gedetailleerde dessins, vaak met een kanten effect. Je kan ze perfect combineren met opvallend gestifte lippen en/of theatrale juwelen.

De collectie bestaat uit zes verschillende pakketjes, de ene tattoo al wat opvallender dan de andere: ‘Flourish’ (bloeien),  ‘Rose’ (roos), ‘Four eyeliners’ (vier eyeliners), ‘Rose and bows’ (roos en strikjes), ‘Stockings’ (nylonkousen) en ‘Flame’ (vlammen).

Sexy Eyes tijdelijke tattoos - styles

De oog-tattoos zijn heel gemakkelijk aan te brengen, op net dezelfde manier als andere tijdelijke tattoos. Ze blijven de hele dag zitten. Vermijd wel contact olie-achtige substansies. De Stargazer sexy eyes tattoos vind je in het assortiment van TattooForAWeek voor slechts 5.99 euro per paar.

Violent Eyes

Violent Eyes

De Violent Eyes-collectie vormt een zijcollectie van Violent Lips. Het zal dus niet verbazen dat de tattoos zeer kleurrijk en opvallend zijn. Alle tattoos van Violent Eyes bevatten glitter. Je hebt vast al gemerkt dat als je glittermake-up aanbrengt, de glitter op het einde van de avond zowat overal hangt. Niet echt stijlvol. Dit probleem wordt perfect opgelost door de Violent Eyes. Ze blijven tot zestien uur plakken, alsof je je make-up nog maar net hebt aangebracht.

Violent Eyes by Violent Lips

De Violent Eyes komen in pakketjes van vier paar, van bescheiden naar groot, voor een nog sprekender resultaat. Bestel ze nu voor 11,90 euro per pakketje in onze Violent Eyes categorie! Weet je niet goed hoe je ze moet aanbrengen? Kijk dan naar dit instructiefilmpje. Je zal zien dat het een fluitje van een cent is.

http://www.youtube.com/watch?v=9ZopZGCOckg

Get creative!

Wie wil, kan creatief aan de slag met de tijdelijke tattoos van Stargazer en Violent Eyes, door ze te verknippen tot een eigen ontwerp of door ze aan te vullen met vloeibare eyeliner, oogschaduw, valse wimpers…Kijk maar eens hoe deze dames het doen!

Creatief met tijdelijke eye tattoos  Creatief met Stargazer Sexy Oog Tattoos

Veilig?

Net zoals alle tattoos op TattooForAWeek, voldoen beide collecties aan de strengste internationale veiligheids- en kwaliteitsvereisten. De Stargazer Sexy Eye Tattoos worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, de Violent Eye Tattoos in de Verenigde Staten.

Let trouwens op voor namaak of voor tijdelijke tattoos afkomstig uit Aziatische landen! Vaak gebruikt men voor deze producten minderwaardige inkt, met allergieën of erger tot gevolg. Ga telkens op zoek naar producten van betrouwbare leveranciers. Controleer altijd of de merknaam op de verpakking en/of de rugzijde van de tattoos staat. Je brengt de tattoos tenslotte rechtstreeks aan op je huid. Bovendien zit niemand te wachten op een geïrriteerde huid, net voor een avondje uit. Bij TattooForAWeek zit je qua veiligheid altijd goed!

Veel plezier met het experimenteren!

Tot binnenkort!

Charlotte

 

 

Ouder artikel Recenter artikel