Geniet nu tot 30% KORTING

Montattoo, tijdelijke tattoos door professionals

Montattoo - Lisa D. collectie no 2


2015 belooft hét jaar voor tijdelijke tattoos te worden. Meer en meer mensen ontdekken hoe leuk het kan zijn om te experimenteren met allerlei ontwerpen en kleuren. Vooral de metallic tattoos, tijdelijke tattoos in goud- en zilvertinten, doen het heel erg goed. Niet klaar voor een echte tattoo of te wispelturig om je voor eeuwig aan een ontwerp te binden, dan zijn tijdelijke tattoos echt iets voor jou!


De hype rond tijdelijke tattoos was ook Bram Laebens en Arend Pijls niet ontgaan. De twee Gentse bezielers van MonkeyMonkey wilden niet alleen meevaren op de plaktattootrend, ze wilden het beter doen, met unieke en kwaliteitsvolle ontwerpen. Montattoo was geboren!


Montattoo


Montattoo - Dries V. collectie no 10


Bram en Arend pakten het van bij het begin professioneel aan. Ze wilden absoluut samenwerken met mensen die de tattoowereld kennen, en dus perfect weten welk soort designs populair zijn en op welke plekken mensen het vaakst tatoeages laten zetten. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, staat de wereld van de echte tattoos niet negatief tegenover tijdelijke tattoos. Integendeel, ze gebruiken ze zelf om twijfelende klanten een beeld te geven van wat het wordt. Bovendien worden tattoos op deze manier bekend en aanvaard bij een breder publiek.


De ontwerpen van Montattoo moesten uniek zijn, zodat ze zouden opvallen in het grote aanbod. Daarnaast moesten mensen er ook zelf creatief mee aan de slag kunnen door er hun eigen interpretatie aan te geven. Bram en Arend gingen uiteindelijk in zee met drie creatievelingen, die elk een eigen Montattoo-collectie ontwierpen: Lisa Dumon en Dries Verscheure, beiden tattoo artists, en Toyah De Corte, illustratrice. Ze kregen carte blanche, waardoor elke collectie hun unieke stijl weerspiegelt.


Collecties


Lisa D. collectie


Montattoo - Lisa Dumon


Lisa Dumon is een erkende tattoo-artieste, die haar inspiratie vindt op haar werkplek, de tattooshop Polak’s Finest Beef Shop. Haar werk kenmerkt zich door dotwork en ze gebruikt ook graag contrasten. Voor Montattoos tekende ze deze vier uiteenlopende tattoosheets:


Montattoo No 1 - Lisa D. collectie Montattoo no 2 - Lisa D. collection Montattoo no 3 - Lisa D. collection Montattoo no 4 - Lisa D. collection


Montattoo - Lisa D. collection rollerskate

Dries V. Collectie


Dries Verscheure Montattoo


Dries Verscheure runt al sinds 2014 zijn eigen tattoostudio Punctum. Zijn stijl is academisch, maar absurd. Ook zijn collectie voor Montattoo, die iets stoerdere ontwerpen laat zien, bestaat uit vier tattoo sheets:


Montattoo no 9 - Dries V. collection Montattoo no 10 - Dries V. collection Montattoo no 11 - Dries V. collectionMontattoo no 12 - Dries V. collection

Montattoo - Dries V. collection card


Toyah D. Collectie


Montattoo - Toyah de Corte


Illustratrice Toyah De Corte ziet zichzelf als een observator en noemt haar stijl semi-realistisch. Ze houdt van tekenen en het experimenteren met verschillende media. Haar vier tattoo sheets zullen vooral de liefhebbers van natuur en dier aanspreken:


Montattoo no 5 - Toyah D. collection Montattoo no 6 - Toyah D. collection Montattoo no 7 - Toyah D. collection Montattoo no 7 - Toyah. D. collection


Montattoo - Toyah D. collection butterfly


Gouden collectie


Montattoo gold collection hand


Natuurlijk kon een collectie met gouden tijdelijke tattoos niet ontbreken. Er is een ruime keuze met o.a. geometrische ontwerpen, veertjes, palmbomen en quotes:


Montattoo n0 14 gold collection Montattoo no 13 gold collection Montattoo no 13 gold collection Montattoo no 16 gold collection


Play collectie


montattoo play collection pineapple


Voor wie meer te vinden is voor kleurrijke en speelse tijdelijke tattoos, ontwierp Bram zelf de Play collectie. Quotes as ‘Good vibes only’ en ‘Live life in a bikini’ geven goed de sfeer weer van deze collectie.


Montattoo play collection Montattoo play collection 2


De collecties sloegen in als een bom en de twee jonge ondernemers zagen het aantal bestellingen elke dag groeien. Het was dan ook nooit hun bedoeling om het maar één zomer uit te houden. De tijdelijke tattoos moeten een ingeburgerd accessoire worden. Er staan allerlei nieuwe samenwerkingen op til, ook met mensen buiten de tattoowereld, dus hou zeker hun website in het oog.


Overtuigd?Montattoo play collection


De Montattoo-ontwerpen zijn niet alleen uniek, aan de kwaliteit ervan zie je dat ze gemaakt zijn door creatieve professionals. En wat nog beter is, ze zijn heel betaalbaar! Je betaalt net geen 10 euro voor een tattoo sheet. Je kan ze bestellen via de website van Montattoo zelf, of via Tattoo For A Week. Wij bieden de hele collectie aan via onze webshop. Net zoals alle tattoos op Tattoo For A Week, beantwoorden deze tattoos aan alle veiligheidsnormen.


Enjoy!


Ook de media pikten het succesverhaal van Montattoo op:





 



Ouder artikel Recenter artikel