Geniet nu tot 30% KORTING

Kleine Tattoos Voor Een Groots Effect

‘Less is more’, zegt men wel eens. Te veel make-up, te veel accessoires, te opvallende kledij ... zorgen ervoor dat niets meer opvalt. Men weet gewoon niet meer naar wat eerst te kijken. Hetzelfde geldt voor tattoos. Vaak hebben minuscule en subtiele tattoos een groot effect. Ze vallen niet meteen op als je iemand ontmoet, en dan is de verrassing des te groter als zo’n kleine tattoo ergens uit komt piepen. Wil je op een subtiele manier een boodschap overbrengen, dan zijn die kleine tattoos the way to go. 


Girly mini-tattoos


Vaak zijn het vrouwen die voor de mini-tattoos kiezen. Ze worden als een soort accessoire aangebracht om de eigen elegantie te benadrukken. De tattoos hieronder zijn daar mooie voorbeelden van.


tiny tattoos - www.tattooforaweek.com


Een klein en girly strikje op je hand zorgt voor een zeer elegante look, zeker omdat het strikje werd getatoeëerd met een onderbroken, dun lijntje. Je ziet deze strikjes wel vaker. Veel meisjes of vrouwen kiezen voor een roze strikje, zodat het nog meisjesachtiger wordt of als verwijzing naar 'Pink ribbon', de organisatie die borstkanker onder de aandacht wil brengen. Zie hiervoor de vorige blogpost op de Tattoo For A Week blog.


tiny tattoos 2 - www.tattooforaweek.com


Sleutel en sleutelgat. Het was misschien nog mooier geweest als de sleutel omgekeerd zou staan en het sleutelgat op de borst zou zijn geplaatst, net boven het hart. Dan was het echt 'de sleutel naar je hart'.


tiny tattoos 5 - www.tattooforaweek.com


Een zeer subtiel hartje onder het sleutelbeen. Helemaal symbolisch wordt het als je partner hetzelfde hartje laat tatoeëren. Of nog: de ene partner heeft het hartje, de andere de cupidopijl.


tiny tattoos 6 - www.tattoofraweek.com


Vind jij een klassieke diamanten verlovingsring te cliché? Zet dan een diamanttattoo op je ringvinger! Bij zo'n tattoo hoef je alvast niet bang te zijn dat het diamantje eruit valt of dat je de ring verliest. Bovendien ziet het er wel heel erg cool uit. Win-win dus!


tiny tattoos 6 - www.tattoofraweek.com


'Alive'. Een populaire tattoo voor iemand die een moeilijke periode achter de rug heeft of misschien wel een nare ziekte heeft overwonnen. Vaak wordt het bandje/lijntje ook nog eens hoekig gemaakt, zoals de hartslaglijn op een hartmonitor in het ziekenhuis.


heart line tattoo - www.tattooforaweek.com


Tattoonie tattoos 


Ook in de wereld van de tijdelijke tattoos zijn subtiele, kleine tattoos een hit! Allerlei merken bieden tattoo-packs aan waardoor je in één keer een hele resem mini-tattoos kan bestellen, zoals bijvoorbeeld de tijdelijke tattoos van het merk Tattoonie:


tattoonie pack - www.tattooforaweek.comtattoonie pack 2 - www.tattooforaweek.com


tattoonie tiny tattoos - www.tattooforaweek.com tattoonie pack foro - www.tattooforaweek.com


Ze bieden de kleine tattoos zowel in het zwart aan, als in kleur. De tattoos zien er zeer realistisch uit. Je moet al goed kijken om te zien dat het een tijdelijke tattoo is. Je kan ze samen plaatsen, of slechts eentje voor een subtiel effect.


Tattoonie biedt trouwens ook speciale tijdelijke tattoos aan voor op de nagels of nagelriemen:


temporary tattoo nails - www.tattooforaweek.com


Meer weten over Tattoonie? Lees dan deze blogpost op de Tattoo For A Week blog!


Strepik tattoos


Strepik is een andere speler op de tijdelijke tattoomarkt die beseft dat groter niet altijd beter is. Ze bieden zeer gedetailleerde tijdelijke tattoos aan die de huidige modetrends volgen. Ze zijn al iets groter dan de tattoos uit de packs van Tattoonies bijvoorbeeld, maar geven nog steeds een subtiele touch, zeker als je ze op een niet zo zichtbare plaats zet. Ze hebben veel vogels in hun collectie, en laat dat nu net al jaren een trend zijn bij echte én tijdelijke tattoos.


strepik bird cage - www.tattooforaweek.com strepik birdz tattoos - www.tattooforaweek.com strepik bow - www.tattooforaweek.com  strepik hawk - www.tattooforaweek.com strepik tree - www.tattooforaweek.com strepik watch - www.tattoforaweek.com


Tattooforaweek


Naast de Tattoonie en Strepik tattoos, heeft Tattooforaweek nog heel wat andere kleine tattoos in de aanbieding. Kijk maar eens naar deze packs:


 little ones tattoo pack - www.tattooforaweek.com


De 'Little ones'-pack. 


knuckles tattoos - www.tattooforaweek.com


Coole tags voor op je knokkels. Of je gaat natuurlijk voor de 'cupcake' of 'babydoll', voor elk wat wils. 


flowers-hearts-butterfliesc - www.tattooforaweek.com


Kleurige bloemen, hartjes en vlinders, perfect voor de zomermaanden. 


Ga door onze uitgebreide collectie kleine tijdelijke tattoos en kies de tattoos die bij jou passen! Veel plezier ermee!


Ouder artikel Recenter artikel