Geniet nu tot 30% KORTING

Laat je ‘ta-tas’ spreken!

Ta.ta.toos bite sizeDat tattoos een boodschap kunnen overbrengen, dat wisten we al langer. Die boodschap hoeft niet altijd serieus en diepzinnig te zijn. Het mag gerust wat ondeugender, sexy en zelfs kinky. Dat vonden ook Michelle en Jodi, twee Amerikaanse vrouwen die elkaar leerden kenden als collega’s op de salesafdeling van een groot bedrijf. Jodi is degene met de wilde ideeën, Michelle zorgt ervoor dat er resultaten komen. Alle twee wilden ze iets op poten zetten dat van henzelf was en waar ook hun persoonlijkheid in te vinden was. Op hun werk was die persoonlijke touch immers ver te zoeken. Samen creëerden ze “Ta.ta.toos”,  tijdelijke tattoos voor op je ‘ta-tas’, oftewel je borsten (maar dat klinkt niet zo goed natuurlijk). Hun echtgenoten deden dienst als producttesters en hun vrienden werden ingeschakeld voor de marketing. Zo kwamen de originele tattoos al snel op de markt en veroverden ze slaapkamers over de hele wereld.


Ta.ta.toos, voor wat pit en fun in de slaapkamer!


Of je nu je partner wil doen lachen, of aan hem/haar een duidelijke boodschap wil overbrengen (zonder er al te veel woorden aan vuil te maken), de Ta.ta.toos zijn jouw partner in crime! Wat dacht je van deze ondeugende boodschappen?


Ta.ta.toos Special delivery ta.ta.toos lucky you


Of heb je het liever nog wat stouter? Verras je partner dan met een “Spank me” or “Sexy bitch”.


ta.ta.toos spank me ta.ta.toos sexy bitch


De tattoos mogen dan wel tijdelijk zijn, de bedoeling is om er blijvende herinneringen aan over te houden. Het motto van Ta.ta.toos luidt dan ook: ‘Temporary tattoos, permanent memories’.


Happy birthday!


De boodschappen kunnen ook dienst doen als een originele wenskaart. Zo biedt Ta.ta.toos een aantal tattoos aan voor speciale gelegenheden. Je hebt wellicht nog nooit op zo’n originele manier verjaardags- of kerstwensen overgemaakt! Met deze tattoos laat je de verjaardag van je partner op een topper eindigen of verras je hem/haar met een speciale boodschap voor jullie jubileum. Ook de “Jingle bells” zorgen gegarandeerd voor een glimlach na een kerstfeestje.


ta.ta.toos happy birthday Ta.ta.toos happy anniversary ta.ta.toos Jingle bells ta.ta.toos Santa's helper


En waarom niet de Ta.ta.toos gebruiken om je partner het beste nieuws ter wereld te brengen? Jawel, er is ook een ‘I’m pregnant’-tattoo voorzien! Verrassingseffect verzekerd!


ta.ta.toos Im pregnant


“Ta.ta.toos” bij de celebs


De tattoos zullen je liefdesleven heel wat spannender maken. Iets wat vele beroemdheden al een tijdje hebben begrepen. Kijk maar naar de (al dan niet permanente) tattoos van zangeressen Eve, Shaznay (All Saints) en Katy Perry. Deze laatste deed het wel als een grapje, door met opzet de naam van Josh Groban verkeerd te spellen.

Ta.ta.toos Eve ta.ta.toos shaznay_lewis ta.ta.toos katy perry


De tattoos van de celebs beperken zich niet tot de borsten, de laatste jaren zagen we ook heel wat ‘sideboob-tattoos’. Met de gepaste outfit kunnen ze intrigeren, zonder te veel bloot te geven. Of wat dacht je van de tattoo van Rihanna, net onder de borsten?


Ta.ta.toos megan fox ta.ta.toos Shenae grimes Ta.ta.toos Rihanna


Iets voor jou?


De Ta.ta.toos zijn uiteraard te verkrijgen bij TattooForAWeek. Ze komen mooi verpakt in een pakketje van twee (jouw gekozen boodschap en de ‘Lucky you’-tattoo). Zorg ervoor dat je huid helemaal zuiver en droog is alvorens de tattoo aan te brengen. In normale omstandigheden blijven ze 5 tot 7 dagen zitten. Je kan ze gemakkelijk verwijderen door olie of een vettige crème te gebruiken. Je huid is meteen klaar voor een nieuwe!

Wat ook belangrijk is: de inkt die gebruikt wordt voor de tattoos is volledig waterproof. Je kan er dus gerust mee gaan zwemmen of lange douches nemen, al dan niet met je partner.


Net zoals alle tattoos op TattooForAWeek, beantwoorden ze aan alle veiligheidsnormen. Geen risico dus! Voor een pakketje betaal je slechts 9,90 euro. Waar wacht je nog op?


Tot binnenkort!



Ouder artikel Recenter artikel