Geniet nu tot 30% KORTING

Hot and happening, Tijdelijke Tattoos!

Hey! Ben jij ook zo’n fan van tattoos? Spring dan gauw op onze trendy trein. Samen met jou gaan we op een reis door de wondere wereld van de temporary tattoos!

Sneller, groter, mooier

Internet bloeit! Temporary tattoos, ze zijn hot and happening. Iedereen vindt zijn weg naar dit prachtig alternatief voor de naaldtattoo. En daar kan je niet naast kijken: het aantal websites dat tijdelijke tatoeages aanbiedt wordt elke dag groter. Nieuw talent voorziet de wereld van kersverse dessins, elk met een eigen stijl. En daar zijn we niet rouwig om. Integendeel! The more the merrier. En mensen gelukkig maken met tijdelijke tattoos, dat is ons doel.

Temporary tattoo community

Het online gebeuren is een onuitputtelijke bron van creativiteit en ontwikkeling. Originele duizendpoten en liefhebbers van design vinden elkaar online. Niet alleen fans maar ook collega’s geven inspiratie aan de artiesten, en die leveren op hun beurt fonkelnieuw materiaal. Net zoals bij Etsy bijvoorbeeld: illustrators bieden er hun verfrissende en fantasierijke tijdelijke tatoeages online aan. Handgemaakt, vintage of net heel modern. De Etsy community is van alle markten thuis.

[caption id="attachment_342" align="alignnone" width="570"]Burrowing Home – Etsy Burrowing Home – Etsy[/caption]

State of the art tijdelijke tattoos

Zeg nooit “product” tegen een tijdelijke tatoeage. Achter het volmaakte design zit liefde, passie en veel geduld. Kijk maar naar de zorgvuldige ontwerpen van Strepik (ook te verkrijgen bij TattooForAWeek). Dit bureau uit Michigan in de USA creëert verfijnde, sobere en strakke temporary tattoos. De gedetailleerde afwerking en de filosofische insteek zijn onweerstaanbaar. Maar pas wel op! Deze tijdelijke tattoos zijn alleen voor mensen met diepgang!

[caption id="attachment_343" align="alignnone" width="480"]UilStrepik Temporary Tattoos Uil - Strepik Temporary Tattoos[/caption]

Vrolijk, blij en vrij

Een grappige tijdelijke tattoo staat niet alleen leuk, hij maakt ook blij. Zeker kinderen vinden een knotsgekke tekening van bijvoorbeeld Tattuum fantastisch. Niet voor niets is hun moto “Happy Temporary Tattoos”: ze zijn kleurrijk en dragen een humoristische boodschap, met een knipoog. Wat dacht je van “Ceci n’est pas un tattoo”? Heerlijk toch? Vrolijk alle kinderfeestjes op met een tijdelijke tattoo voor iedereen. Het is honderd procent biologisch én veilig.

[caption id="attachment_344" align="alignnone" width="350"]Tattuum, Happy Temporary Tattoos Tattuum, Happy Temporary Tattoos[/caption]

Soorten, maten en gewichten voor iedereen

Tijdelijke tattoos zijn er echt voor iedereen. Kinderen en volwassenen, maar ook ondernemers. Ink(t) is een afdeling van Grafisch Werk(t) en maakt tijdelijke tattoos van bedrijfslogos of een mission statement. Ideaal voor de originele lancering van een nieuw product! Maar natuurlijk hebben ze ook een ruim aanbod van eigen ontwerpen. Kies uit zwart wit of kleur en zomer of winter thema’s. Het aanbod is erg gevarieerd en uitgebreid.

[caption id="attachment_345" align="alignnone" width="336"]INK(T) tijdelijke tattoos - Grafisch Werk(t) INK(T) - Grafisch Werk(t)[/caption]

Op naar de top

Zo zie je maar, er is nog veel meer dan Tattoonie en Tattly tattoos. En zoveel nieuwe initiatieven, dat kan maar één ding betekenen: tijdelijke tattoos zitten helemaal in de lift. De hype is nog maar halfweg naar de top, maar heeft nu al onze harten veroverd!

TattooForAWeek draagt ook een steentje bij aan dit nieuw platform, onder andere met de Only@T4AW tijdelijke tattoos, "de coolste tijdelijke tattoos op de planeet" (enkel te verkrijgen bij TattooForAWeek.com ).

[caption id="attachment_346" align="alignnone" width="580"]Only@T4aw, de coolste tijdelijke tattoos op de planeet Only@T4aw, de coolste tijdelijke tattoos op de planeet[/caption]

Niet alleen geven tijdelijke tatoeages designers, artiesten en kunstenaars de opportuniteit om hun creativiteit te uiten. Ze zijn ook een veilig en flexibel alternatief voor de klassieke tattoo. Geen allergische reacties, geen giftige inkt en geen permanent litteken. Jij draagt je tattoo waar en wanneer je het wilt. Dus plak er gerust op los. Tijdelijke tattoos zijn veilig, betaalbaar en bereikbaar voor iedereen.

Wist je trouwens dat je ook bij TattooForAWeek terecht kan als ontwerper?

Ben jij ook gebeten? Volg ons op Facebook, Pinterest en Twitter voor de laatste nieuwtjes over temporary tattoos. Elke dag een nieuwe verrassing online…

Tot een volgende!
Nathalie

Ouder artikel Recenter artikel