Geniet nu tot 30% KORTING

FLASH Tattoos, juweeltjes op je huid!

Flash Tattoos


Binnenkort trekken we weer massaal naar de zon. Zomerjurkjes, bikini’s, zonnebrillen en slippers vormen dan weer voor eventjes onze dagelijkse outfit. Maar wat met de accessoires? In de zomer zijn kleurige pareltjes leuk, maar wat helemaal mooi staat op een gebruinde huid, zijn gouden sieraden. De warme glans van goud doet de diepe kleur van de huid nog beter uitkomen!

It’s your time to shine!

Deze zomer kan je hipper dan hip voor de dag komen door je traditionele gouden sieraden te vervangen door de modieuze ‘Flash Tattoos’! Flash Tattoos zijn tijdelijke tattoos die geïnspireerd zijn op de meest trendy juwelen. Ze stralen en glanzen op je huid en met een beetje hulp van de zon schitter ook jij deze zomer op je favoriete strand, de hotste poolparty of het wildste festival.

Flash Tats met goud Temporary Flash Tattoos

De Flash tattoos zijn sexy, stijlvol en fun! Gewone juweeltjes kunnen al eens storend zijn als je aan het zonnebaden bent. En al zeker als je het water ingaat. Met de Flash tattoos heb je daar helemaal geen last meer van. Ze blijven mooi zitten en door ze strategisch te plaatsen, benadruk je jouw beste kanten. Flash temporary tattoosFashion Flash Tattoos

Voor de creatievelingen

Wie zin heeft om een stapje verder te gaan, kan de Flash Tattoos ook op andere plaatsen aanbrengen dan de huid. Kijk maar eens naar deze mooie versierde nagels: Creatief met Flash Tattoos

Rebekah Steen, van de blog Golfishkiss, creëerde deze look door restjes van Flash Tattoos te verknippen en aan te brengen op haar gelakte nagels. Net zoals je dat op de huid zou doen. Wat een prachtig resultaat!

Maar daar stopt het niet. Wat dacht je van je picknick of cocktailfeestje op te fleuren met Flash Tattoos? Swellblog toont je hoe het moet.

Creatief met Flash Tattoos en glas

Op de Facebook-pagina van Flash Tattoos vind je, naast alle laatste nieuwtjes, ook tal van ‘tips and tricks’ zoals de DIY’s hierboven. Hou het in de gaten!

Tijdelijke tattoos?

Zelfs met blootstelling aan zon en water blijven de Flash Tattoos 4 à 6 dagen zitten. Wel opletten met zeep, lotions en zonnebrandmelk. Deze producten zorgen ervoor dat de tattoo sneller zal loskomen van de huid. Probeer deze dus zoveel mogelijk te vermijden op de tattoo. Maar zelfs dat is geen ramp. Elk pakketje Flash Tattoos bevat verschillende patronen, zodat je gewoon een nieuwe kan plakken. Of zelfs delen met je vrienden!

De tattoos zijn helemaal veilig en beantwoorden aan alle internationale regelgeving. Ze zijn echter niet bedoeld om rond de ogen aan te brengen. Daarvoor raden we je de Temporary Eye Tattoos aan.

How to…

Flash Tattoos Applied

Op de Flash Tattoo website wordt duidelijk uitgelegd hoe je de Flash Tattoos moet aanbrengen en verwijderen. Dit kan allemaal heel eenvoudig en zonder je huid te beschadigen. Voor het aanbrengen heb je eigenlijk alleen maar wat water nodig, voor het verwijderen eender welke olie.

Je hoeft ook niet te wachten tot je Flash Tattoo zijn glans verliest om te veranderen. Sommige fans vinden het zelfs leuk om met de tattoos te zonnebaden en nadien de tattoo te verwijderen. Op die manier heb je een natuurlijke tattoo die aftekent op je huid!

Waar kopen?

Naast enkele boetieks, kan je alle Flash Tattoos kopen via de Flash Tattoo webshop. Je zal meteen merken dat ze zeer betaalbaar zijn. Het setje hieronder vind je bijvoorbeeld al voor 20 dollar:

Beach Flash Tattoos

Heb je binnenkort een feestje of reisje gepland? Wacht dan niet te lang met bestellen. De Flash Tattoos worden de werkdag volgend op jouw bestelling verzonden, maar het kan tot 15 werkdagen duren vooraleer je het pakketje ontvangt. Kleine tip: als je meteen een hele voorraad bestelt, vermijd je dat je meerdere keren verzendkosten moet betalen!

Ook bij TattooForAWeek vind je een uitgebreide selectie gouden en zilveren tattoos.

Let us all shine this summer!

Tot binnenkort!

Charlotte

 

 

Ouder artikel Recenter artikel