Geniet nu tot 30% KORTING

De tijdelijke tatoeages voor kunstliefhebbers: Art Tats

arttats

Wie heeft er nooit eens gedroomd van en een kunstwerk op zijn of haar lichaam? Maar de besissing nemen om een echt kunstwerk als tatoeage te laten zetten kan moeilijk zijn. Daarom zijn tijdelijke tatoeages de oplossing.

Sinds enkele maanden kan je op de site Tattoo for a week de tatoeages Art Tats vinden.


De Art Tats bieden een selectie reproducties van werken van befaamde artiesten, zoals Leonardo da Vinci, Edvard Munch, Vincent Van Gogh of de eigentijdse en geheimzinnige Banksy.

Ze zullen beslist in de smaak vallen bij kunstliefhebbers die dankzij deze ontwerpen hun favoriete werken op hun huid tentoon kunnen stellen. Er is werkelijk voor iedereen iets bij, van de nogal discrete Panda met revolvers van Banksy tot de meer kleurrijke 'Kus' van Gustav Klimt. Je kunt ook volgens je wensen kiezen tussen verschillende groottes, kleuren of zwart-wit.

Je kunt ze in het alledaagse leven dragen, of gewoon alleen voor een avondje...

vinci2

vinci3

Ze kunnen ook dienst doen als artistieke opmaak of als accessoire bij een verkleedpartij, zoals in het geval van deze muurbeschildering die helemaal gewijd is aan de stedelijke kunst van Banksy.

banksy banksy3

De tatoeages zijn van heel goede kwaliteit en worden in een oogwenk aangebracht, net als welke andere hedendaagse tatoeage dan ook. Je zult er beslist indruk mee maken.

Je kunt het zelfs uitproberen, zodat je de plaats van je toekomstige tatoeage kunt kiezen!

klimt2

Kortom, als je van kunst houdt en zin hebt om dat te laten zien, aarzel dan niet om voor de Art Tats te gaan.

* Alle tatoeages zijn uitgevoerd door Jenni van de blog  "Jenni dans tous ses états" (Jenni in alle staten).

Ouder artikel Recenter artikel