Geniet nu tot 30% KORTING

De populairste tattoos van 2015

Elk jaar zijn er wel een aantal tattoo-ontwerpen die plots door bijna iedereen gevraagd worden. Dat veel mensen hun tattoos op sociale media posten, en zo anderen inspireren, heeft daar natuurlijk veel mee te maken. We zetten de populairste tattoos van 2015 op een rijtje:


1. Het 'infinity'- of oneindigheidsteken

Deze tattoo is een blijver. Het oneindigheidsteken is vooral populair bij vrouwen en blijft meestal vrij bescheiden qua grootte. De tattoo wordt vaak gecombineerd met een hartje of het woord 'love' (voor oneindige liefde), of met vogeltjes (die dan bijvoorbeeld de ziel van een overledene moeten voorstellen):


infinity tattoo pink leaf love infinity tattoo family birds infinity ring tatttoo love

2. Pijlen

Ook pijlen in allerlei mogelijke composities waren ontzettend hot in 2015. De meeste tattoo-artiesten kregen dit jaar minstens wekelijks de vraag om zo'n tattoo te zetten.

arrow tattoo side arrow tattoo under arm multiple arrow tattoo

3. Waterverftattoos

De waterverftattoos kunnen zowel permanent als tijdelijk zijn. Ze vallen op door hun felle kleuren die mooi in elkaar kunnen vervagen. Vooral in de zomer komen ze volledig tot hun recht.

crow water color tattoo eagle water color tattoo pink flower water color tattoo

 

4. 'Underboob'-tattoos

Het woord zegt het zelf. 'Underboob'-tatoos zijn tattoos die net onder de boezem worden gezet. De grootste trendsetter voor deze tattoo was de Amerikaanse zangeres Rihanna. Vaak worden ze gecombineerd met een Mandala-ontwerp, een geometrisch patroon dat de kosmos moet voorstellen.

underboob tattoo Rihanna underboob tattoo jewelery Underboob tattoo Mandala

5. Tijdelijke tattoos

Tijdelijke tattoos winnen steeds meer terrein op de tattoomarkt. De ontwerpen worden alsmaar professioneler en vaak kan je ze niet meer onderscheiden van echte tattoos. De toppers zijn de gouden en zilveren tattoos. Eén van de meer recente trends zijn de witte lace tattoos.

Gold dreamcatcher tattoo - www.tattooforaweek.com

music festival bohemian back tattoo

 

temporary-tattoos-white-lace

 

Benieuwd naar wat 2016 zal brengen? Hou onze blog in de gaten en je bent steeds mee met de laatste tattootrends!

 

Ouder artikel Recenter artikel