Geniet nu tot 30% KORTING

De lente is daar, het is tijd om onze tattoos te tonen!

tat

 

De lente is sinds enkele weken eindelijk begonnen en de zomer zal er ook heel snel zijn! Dit is het ideale moment om nieuwe tijdelijke tatoeages te tonen.

Met deze mooie dagen moeten we ons niet langer verbergen achter bergen kledij en we kunnen weer buiten komen met onze tattoos.

Tijdelijke tatoeages zijn meer en meer in geraakt; ze worden gedragen als modeaccessoires, een beetje zoals we een juweel dragen om onze huid te kleden. Vele mensen hebben nog niet de stap gezet naar een echte tatoeage, en voor hen zijn de tatoeages die op de website worden verkocht een goed alternatief.

DSCN6318

Deze kunnen zoals gewenst worden veranderd dankzij de lage prijs ervan, en dit laat toe ze te laten passen bij onze kledij of bij onze wensen van het moment!  Ze kunnen ook perfect zijn om een festivallook te vervolledigen.

coachella2

Mocht je op zoek zijn naar een originele toets, dan kan je ook kiezen voor haartatoeages die een haarband of een pet kunnen vervangen en een unieke toets geven aan je haarsnit dankzij hun meervoudige reflecties. Ze kunnen heel eenvoudig worden verwijderd door een fijne kam door het haar te halen!

coachella

coachella3

Tatoeages van sieraden laten je ook toe om je gebruinde huid te sublimeren, en daarmee wordt je deze zomer dé sensatie op het strand! In enkele seconden kunnen deze worden geplaatst voor een prachtig en duurzaam resultaat.

tattoo2

tattoo4

Op de website kan je er vinden voor alle smaken, van de meest discrete tot de meest kleurrijke en indrukwekkende. Of je nu houdt van de foil- of holografische trends, of zelfs van zwart-wit, je zult zeker iets naar je hart vinden. Alle voorgestelde tatoeages zijn van hoge kwaliteit en vaak verbluffend realistisch.

flamingo4

Om de in dit artikel gebruikte tijdelijke tatoeages terug te vinden, klik je gewoon op de foto's. Je kunt ook kijken op de Tattoo for a week-website

om te zoeken naar de tattoo naar je hart!

* Alle maquillages werden gerealiseerd door Jenni van de blog "Jenni dans tous ses états".

 

Ouder artikel Recenter artikel