Geniet nu tot 30% KORTING

20 tattoos die je deze zomer doen stralen!

Nu de temperaturen beginnen stijgen, is het moment aangebroken om je zomerlook op punt te zetten. Hoe kan je dat beter doen dan met een aantal nieuwe outfits, zomerse accessoires én tijdelijke tattoos natuurlijk. Ook deze zomer zijn ze weer hipper dan hip. We zetten er 20 op een rijtje. Voor ieder wat wils!

1. Gouden dromenvanger

dreamcatcher foil temporary tattoo

Het zal je niet verbazen dat er in dit lijstje heel wat gouden en zilveren tattoos te vinden zijn. De zomer is dan ook het perfecte moment voor deze tattoos. Ze staan prachtig op een gebronsde huid! Deze gouden dromenvanger past geweldig goed op je schouderblad.

2. Witte lace tattoos

white lace temporary tattoo

Ook niets zo mooi op een bruine huid als een witte tattoo. De witte lace tattoos zijn elegant en vrouwelijk en passen bij zowat elke outfit!

3. Libelle waterverftattoo

water color tattoo

De water color tattoos of waterverftattoos zijn ongelooflijk populair. Ze kenmerken zich door hun felle kleuren, die vaak in vegen en spatten worden aangebracht, zonder precieze omlijning. Veel van de waterverftattoos zijn permanent, maar de tijdelijke versies zijn minstens even mooi. Wat vind je bijvoorbeeld van deze tijdelijke vlindertattoo?

4. Gouden vlindertattoo

golden butterfly tattoonie temporary tattoo

De gouden vlindertattoos van Tattoonie trekken echt het zonlicht aan en reflecteren heel mooi. Zet er verschillende op je rug voor een maximaal effect! Lees onze blogpost over Tattoonie en ontdek de volledige collectie!

5. Speelse zomertattoos

montattoo play collection

In de zomer mag het allemaal wel wat grappig zijn. Montattoo creëerde speciaal voor de zomer een tattoosheet met een ijsje, een ananas, een zeester, zomerquotes... Lees onze blogpost over Montattoo en ontdek hun volledige collectie!

6. Marinetattoos

anchor tattoonie

Ga je zeilen deze zomer? Zorg dan voor de gepaste look! Een ankertje, een vintage 'sailor girl', een driemaster... Net zoals bij de permanente tattoos, is dit thema heel populair bij de tijdelijke tattoos. Wat vind je van deze anker-tattoos?

7. Zomerquotes

golden words collection montattoo

Quotes of spreuken doen het altijd goed in de tattoowereld. Montattoo maakte daarom een tattoosheet met allerlei vrolijke zomeruitspraken. Perfect voor wie houdt van subtielere tattoos.

8. Bohémien-tattoos

bohemian tattoos music festival

Voor veel mensen staat de zomer gelijk aan festivals afschuimen. Daar mag het allemaal wat losser en er wordt dan ook vaak gekozen voor de bohémien-look, een stijl die zijn oorsprong vindt in de grote festivals uit de jaren zestig. Ook tijdelijke tattoos passen hier bij. Ga voor bloemen of retropatronen, goud of felle kleuren ... alles kan! Lees ons blogartikel over festivaltattoos voor meer inspiratie!

9. Aardbei-tattoo

sweet strawberry temporary tattoo

Ook voor de jongsten onder ons zijn er heel wat leuke tijdelijke tattoos te vinden. Wat vind je bijvoorbeeld van dit schattig aardbeitje?

10. Gouden juweeltjes op je huid

flash temporary tattoo

In de gouden en zilveren tattoos heb je enorm veel keuze. Heel trendy zijn de tattoos die lijken op juweeltjes. Echte juwelen zijn op het strand niet altijd zo handig, dus dit is de perfecte oplossing! Inspiratie nodig? Lees dan ons blogartikel over deze supertrendy gouden en zilveren tattoos.

11. Kwal-waterverftattoo

jellyfish-tattoonie-temporary-tattoo

Alle verwijzingen naar het strand en de zee zijn natuurlijk superpopulair tijdens de zomer, zelfs al gaat het om een kwal, die je meestal liever ziet gaan dan komen. Door de mooie afwerking van deze tijdelijke waterverftattoo, en de diepe turquoise kleur, misstaat dit beestje zeker niet op je arm.

12. Hibiscus tattoo

hibiscus glitter temporary tattoo

Kleurrijke bloemen kunnen niet ontbreken. Deze hibiscus tijdelijke tattoo met glitter maakt je meteen vrolijk! Je maakt het effect nog groter als je de kleur van je kledij erop afstemt!

13. Vriendschapsbandjes

temporar friendship bracelets

De zomer is het moment voor nieuwe ontmoetingen: op reis, op festivals, op een strandfeestje, aan de bar... De vriendschapsbandjes die je vroeger maakte op kamp, bestaan nu onder de vorm van tijdelijke tattoos. Het principe is simpel: zet elk dezelfde tijdelijke tattoo om je nieuwe vriendschap te bezegelen. Met deze neon-collectie van Flashtattoos en de Rainforest Partnership steun je zelfs het goede doel!

14. Gouden zon tattoo

foil zon tijdelijke tattoo

Toch een regenachtige dag deze zomer? Laat de zon schijnen met de zon foil tattoos.

15. Tantoos

tantoo suntan tattoo

Tantoos zijn tattoos die je laat 'inbruinen' op je huid. Door een template aan te brengen, krijg je een mooie tekening na het zonnen. Er zit zeker iets in onze collectie tantoos dat je zal bevallen!

16. Tijdelijke bikinitattoo 

bikini lower back temporary tattoo

De perfecte bikini gevonden? Laat die dan helemaal tot zijn recht komen door een  tribaltattoo op je onderrug! Bekijk hier onze tribaltattoos voor bij je bikini!

17. Prismfoil tattoos

prismfoil tattoo

De prismfoil tattoos zijn iets heel bijzonders. Ze combineren een glanzende, metallic look met diepe, felle kleuren. Perfect voor een dag op het strand!

18. Festivaltattoos

braedon festival temporary tattoo

Je kent ze wel, die festivalgangers die na de zomer een hele reeks festivalbandjes rond hun pols hebben verzameld. Het kan ook anders! Meer en meer festivals laten immers tijdelijke tattoos ontwerpen. Plaats ze op een goed zichtbare plaats en je bent helemaal mee met de trend!

19. Veiligheidstattoos voor kinderen

safety tattoos children

De angst van elke ouder of kampleider. Tijdens een dagje aan het strand verlies je je kleine spruit uit het oog. Tijdelijke tattoos kunnen hier helpen. Op verschillende stranden zie je al tijdelijke tattoos opduiken, met het nummer op van de reddersdienst of de ouders, tot zelfs tattoos die aangeven of het kind allergieën heeft. Safety first dus met deze tijdelijke tattoos! Bestel hier je veiligheidstattoos.

20. Tijdelijke tattoos met glitter

glitter butterfly tattoo

Laat de zon weerkaatsen op je sprankelende glittertattoo! Vlinders met hun felle kleuren zijn uiteraard heel geschikt voor deze tattoos. In ons aanbod van vlinderglittertattoos vind je zeker iets dat bij je past!

Have a great summer!

Ouder artikel Recenter artikel